معرفی کتاب برنامه های تغذیه جامعه در نظام سلامت جامعه ایران
این کتاب توسط ربابه شیخ الاسلام ، زهرا عبداللهی و نسرین امیدوار منتشر شد.
ارزش غذاهای بومی در مناطق مختلف کشور استخراج میشود
آلودگی خاک، آب و وجود فلزات سنگین سلامت جامعه را تهدید می کند
سه باور غلط درباره تغذیه سالم که بین مردم رواج دارد
روغن دنبه مضر است یا مفید؟ ، تخم مرغ و اشتباهات رایجی که درباره نگهداری و مصرف آن وجود دارد، بهترین ظرف برای پخت وپز مس است؟
نکاتی مهم در مورد نمک پتاسیم
مصرف نمک پتاسیم صرفا برای درمان برخی بیماران تجویز می شود و افراد عادی نباید نمک پتاسیم را جایگزین نمک معمولی یعنی سدیم کلراید کنند.
"زندگی طولانی برای همه"
به مناسبت هفته جهانی ایمنسازی، 2022
کتابخانه
همایش های صنایع غذایی سال 1401
اطلاع رسانی همایش ها ، کنفرانس ها ، سمینارها و کنگره های ایران
دیدار آقای دکتر زالی با اعضای کانون های فرهنگی دانشگاه
نشست فعالان کانون های فرهنگی دانشگاه
بازدید معاون محترم تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت از انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور
نشستی با حضور دکتر یونس پناهی معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، دکتر علیرضا زالی رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر افشین زرقی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه و جمعی از مدیران و مسوولین اجرایی
مسابقه ضیافت علوی
سوال مسابقه