نکات مهم تغذیهای برای مبتلایان به عفونت ادراری
دکتر آرزو حقیقیان رودسری استادیار دانشکده علوم تغذیه و دکترای تخصصی علوم تغذیه در گفت و گو با روابط عمومی بروز عفونت ادراری در زنان را بسیار شایع عنوان کرد.
برپایی مراسم روز دانشجو
به مناسبت گرامیداشت ۱۶ آذر و روز دانشجو مراسمی در دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی برگزار شد:
از چاقی تا بیدقتی کودکان دبستانی در کلاس؛ نتیجه نخوردن صبحانه
دکتر تیرنگ نیستانی در گفت و گو با خبرنگار اظهار کرد: گاهی کودکان دبستانی در صبحگاه حالت تهوع و دل به همخوردگی دارند، معمولا یکی از عوامل بیمیلی به خوردن صبحانه، استرس است.
برگزاری بازارچه پاییزی دانشجویان
بازارچه پاییزی دانشجویان در دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی برگزار شد
بایدها و نبایدهای تغذیهای برای مبتلایان به ایدز
مسئول آموزش همگانی انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور با اشاره به اهمیت تغذیه مناسب در مبتلایان به ایدز به برخی نکات مهم تغذیهای در این بیماران اشاره کرد.
تاثیر مصرف پروبیوتیکها و پرهبیوتیکها در سلامت انسان
دکتر غزاله اسلامیان در گفت و گو با روابط عمومی، میکروبیوم را مجموعهای از همه میکروبها (باکتریها، قارچها، ویروسها و ژنهای آنها) عنوان کرد که به طور طبیعی روی پوست و درون بدن انسان زندگی میکنند.
پاسخ به متداولترین پرسش ها درباره تخم مرغ سالم
تخم مرغ، یکی از مواد غذایی پرمصرف است که بسیاری از ما به تنهایی آن را در یک وعده غذایی مصرف میکنیم و یا به عنوان مواد اولیه غذاهای مختلف در برنامه غذایی به کار میبریم.
برای خنثی کردن خطرات آلودگی هوا چه غذاهایی مصرف کنیم؟
دکتر نسرین امیدوار استاد دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی با بیان اینکه آلاینده های موجود در هوای آلوده، از عواملی هستند که باعث بروز اکسایش در بدن ما می شوند، گفت: بنابراین باید غذاهایی را مصرف کنیم که به مقدار کافی آنتی اکسیدان داشته باشند و به سیستم ایمنی ما برای مقابله با شرایط کمک کنند.
ضرورت آموزش عمومی برای پيشگيري و كنترل ديابت
مسئول آموزش همگانی انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور ضمن گرامیداشت روز جهانی دیابت بر اهمیت آموزش عمومی برای پیشگیری و درمان دیابت در جامعه تاکید کرد.
اهمیت رژیم غذایی در تکمیل زنجیره درمان پس از جراحی
دکترغزاله اسلامیان عضو هیئت علمی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی در گفت و گو با خبرنگار روابط عمومی، گفت: بر اساس یافتههای مطالعات، میزان مرگ و میر در بیمارانی که در شرایط سوء تغذیه بعد از عمل جراحی قرار میگیرند حدود۳۳ درصد است.