اطلاع رسانی و بازاریابی در زمینهی توانمندیهای پژوهشی و فناوری دانشگاه
ایجاد روند مناسب جهت ارائه خدمات مشاورهای، خدمات آموزشی، خدمات آزمایشگاهی معمول و خدمات پژوهشی – فناوری به سازمانها و موسسات دولتی و غیر دولتی در سطح ملی و بین المللی
تسهیل همکاریهای بین المللی و ارتباط با صنعت برای اعضا هیات علمی و دانشجویان
هماهنگی و ایجاد ارتباط لازم به منظور بهرهگیری از خدمات دانشگاهی در برنامهریزیهای دستگاههای اجرایی
راهاندازی گروههای علمی و تشکیل جلسات مشترک بین دانشگاهیان و صاحبان صنایع و دستگاههای اجرایی در راستای شرح وظایف فوق
ایجاد سازوکار و روند برگزاری همایشها، سمینارها و کارگاههای آموزشی و نمایشگاهی تخصصی در راستای شرح وظایف فوق
انجام مراحل عقد موافقتنامه، تفاهمنامه و قرارداد با بخشها و سازمانهای دولتی و غیر دولتی
دکتر عزیزالله زرگران استادیار، دکترای صنایع غذایی مدیر فناوری
دکتر نگین رضایی دکترای تخصصی علوم و صنایع غذایی کارشناس
شورای فناوری
فعالیتها
بررسی طرحهای پژوهشی و ایدههای مرتبط در حوزه صنعت غذا و تغذیه از سوی اعضای محترم هیات علمی و سایر متقاضیان و اجرای طرحهای فوق
هماندیشی و همافزایی اعضای محترم در خصوص استفاده از ظرفیتهای بالقوه انستیتو و دانشکده صنایع غذایی و تغذیه
بررسی درخواستهای شرکتها و واحدهای تولیدی در خصوص عقد تفاهمنامه و استفاده از خدمات آزمایشگاهی و پژوهشی انستیتو
بررسی ساز و کار اجرای طرحهای تحقیقاتی مشترک با سایر ارگانها و نهادهای ذیربط