انستیتو بعنوان مرکز همکار WHO، فعالیتهایی را در آموزش و تحقیقات تغذیه در سال 1992 آغاز نموده که به دنبال فعالیتهای مربوط به IDD است که در سال 1996 و 2003 دوباره طراحی شدند. همچنین با سایر آژانسها و UN بویژه یونیسف و FAO در بخشهای مختلف غذا و تغذیه همکاری میکند.
سیاستها و فعالیتهای دفتر همکاریهای ملی و بینالمللی بطور عمده بر توسعه و تسهیل روابط بینالملل بین انستیتو و سایر سازمانهای علمی بینالمللی و منطقهای متمرکز میشود. دفتر همکاریهای ملی و بین المللی انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور میخواهد با برقراری، ارتقاء و گسترش شبکه علمی و تقویت ارتباط با تمامی مراکز، سازمانها و محققان مرتبط با علوم غذا و تغذیه در سطح ملی و بین المللی در تحقق اهداف عالی انستیتو گام بردارد.
برقراری، گسترش و تسهیل همکاری و ارتباطات بین انستیتو با مراکز و متخصصان داخل و خارج از کشور
دکتر دلارام قدسی
استادیار، دکترای تخصصی علوم تغذیه
مدیر
delaramghodsi@yahoo.com
CV
دکتر متین قنواتی
استادیار، دکترای تخصصی علوم تغذیه
ghanavati.matin@yahoo.com
CV
بدینوسیله اعلام می گردد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در نظر دارد اقدام به پذیرش اتباع خارجی در دو رشته علوم تغذیه و علوم و صنایع غذایی به دو صورت (اعطای مدرک و اعطای گواهی) به صورت کوتاه و بلند مدت نماید. جهت کسب اطلاعات بیشتر به آدرس http://en.sbmu.ac.ir بخش دانشجویان بین المللی مراجعه فرمایید.