منوی اصلی
منوی اصلی
درباره ما
Open submenu
معاونت ها
Open submenu
گروه های آموزشی
Open submenu
دفتر امور بین الملل
مرکز رشد و نوآوری
مسئولیت اجتماعی
Open submenu
کلینیک تغذیه
Close submenu
درباره ما
ریاست
تاریخچه
اهداف و چشم انداز مرکز
روابط عمومی
دبیر شورای عالی
واحد فن آوری اطلاعات و سایت رایانه
حراست
نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری
Close submenu
معاونت ها
معاونت تحقیقات و فن آوری
Open submenu
معاونت آموزشی
Open submenu
معاونت توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع
Open submenu
معاونت دانشجویی و فرهنگی
Open submenu
Close submenu
معاونت تحقیقات و فن آوری
معاون
مدیریت پژوهشی
مدیر فناوری
ترجمان دانش و آموزش همگانی
اولویت های پژوهشی
پایلوت پلنت
آزمایشگاه ها
واحد انتشارات
دفتر مجله
کمیته تحقیقات و فن آوری دانشجویی
دستورالعمل
آدرس مشترک مقالات Affiliation
Close submenu
معاونت آموزشی
معاون آموزشی
مدیریت و کارکنان آموزش
زمانبندی انتخاب واحد
Open submenu
برنامه دروس ارائه شده نیمسال اول 04-1403
Open submenu
برنامه امتحانات نیمسال اول 04-03
اسامی اساتید مشاور و راهنما
کتابچه فرآیندهای آموزشی
آیین نامه ها
Open submenu
فرمها
Open submenu
سرفصل دروس
Open submenu
کلاسهای آموزشی
دفتر مطالعه و توسعه آموزش
Open submenu
اخبار و اطلاعیه ها
Open submenu
برنامه های آموزشی
Open submenu
کارپوشه دکترا
فرایند خدمات آموزشی
Open submenu
Close submenu
زمانبندی انتخاب واحد
تقویم تحصیلی نیمسال اول 04-1403
Close submenu
برنامه دروس ارائه شده نیمسال اول 04-1403
کارشناسی ارشد تغذیه بالینی
کارشناسی ارشد تغذیه
کارشناسی ارشد صنایع
دکتری بهداشت و ایمنی
دکترای تغذیه
دکتری سیاست های غذا و تغذیه
دکتری صنایع
کارشناسی تغذیه.
کارشناسی صنایع.
Close submenu
آیین نامه ها
آیین نامه آموزشی دوره کارشناسی
آیین نامه دکتری تخصصی سال 97
آیین نامه آموزشی دوره کارشناسی ارشد
Close submenu
فرمها
فرم کارآموزی
فرم اعتراض به نمره
درخواست آموزشی
Close submenu
سرفصل دروس
دوره دکترا
Open submenu
دوره کارشناسی ارشد
Open submenu
دوره کارشناسی
Open submenu
Close submenu
دوره دکترا
دکترای علوم تغذیه
Open submenu
دکترای سیاستهای غذا و تغذیه
دکترای صنایع غذایی
دکترای بهداشت و ایمنی
Close submenu
دکترای علوم تغذیه
1397
1387
Close submenu
دوره کارشناسی ارشد
علوم تغذیه
رشته تغذیه بالینی
صنایع غذایی
Close submenu
دوره کارشناسی
تغذیه
صنایع
Close submenu
دفتر مطالعه و توسعه آموزش
مدیر و اعضای دفتر
اساسنامه EDO
اساسنامه توسعه آموزش پزشکی
آئین نامه
راهنما
Close submenu
اخبار و اطلاعیه ها
اخبار دفاع پایان نامه
Close submenu
برنامه های آموزشی
دکترا بهداشت و ایمنی
دکترای سیاست های غذا
دکترای صنایع غذایی.
دکترای علوم تغذیه.
کارشناسی ارشد بهداشت و ایمنی.
کارشناسی ارشد تغذیه بالینی.
کارشناسی ارشد صنایع .
کارشناسی ارشد تغذیه.
کارشناسی صنایع .
کارشناسی تغذیه..
Close submenu
فرایند خدمات آموزشی
اطلاعیه دانشجویان
انتخاب واحد سایر دانشجویان
انتخاب واحد ورودی جدید
انتقال دانشجو به دانشکده
انصراف از تحصیل
پذیرش میهمان ترمی
تطبیق واحد
تغییر رشته با انتقال به دانشگاه دیگر
ثبت نام دانشجویان مشروط
حذف اضطراری
حذف پزشکی
فارغ التحصیلی کاردانی و کارشناسی
کارآموزی در عرصه
کتابچه فرایند
کنترل حضور و غیاب دانشجویان
گواهی اشتغال به تحصیل
معرفی به استاد
مهمانی ترمی به دانشگاه دیگر
مهمانی تک درس
Close submenu
معاونت توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع
معاونت
مدیریت امور اداری
مدیریت امور مالی
Close submenu
معاونت دانشجویی و فرهنگی
معاون
واحد مشاوره دانشجویی
تشکل دانشجویی
اخبار و فراخوان ها
تالار دانشجو
فرم ها و آئین نامه ها
برنامه های سال 1402
اطلاعیه ها
Close submenu
گروه های آموزشی
گروه تغذیه بالینی و رژیم درمانی
Open submenu
گروه تغذیه جامعه
Open submenu
گروه سلولی و مولکولی
Open submenu
گروه علوم و صنایع غذایی
Open submenu
Close submenu
گروه تغذیه بالینی و رژیم درمانی
معرفی گروه
رزومه اساتید
طرح دروس
Open submenu
Close submenu
طرح دروس
دکتر رازقی
Open submenu
دکتر حکمت دوست
Open submenu
دکتر شریعت پناهی
Open submenu
دکتر نصرالله زاده
Open submenu
دکتر سعیدپور
Open submenu
دکتر حجازی
Open submenu
دکتر سهراب
دکتر اصغری
Open submenu
Close submenu
دکتر رازقی
تداخل دارو
تغذیه پیشرفته 1
تغذیه پیشرفته
مکمل غذایی
Close submenu
دکتر حکمت دوست
تغذیه اساسی 2..
Close submenu
دکتر شریعت پناهی
رژیم درمانی 2 کارشناسی
مباحث جاری
Close submenu
دکتر نصرالله زاده
تغذیه اساسی 2.
Close submenu
دکتر سعیدپور
تغذیه پیشرفته1.
تغذیه اساسی 1
Close submenu
دکتر حجازی
تغذیه اساسی 2
Close submenu
دکتر اصغری
تداخل غذا
مکمل غذایی.
Close submenu
گروه تغذیه جامعه
معرفی گروه.
رزومه اساتید.
طرح درس.
Open submenu
Close submenu
طرح درس.
دکتر امیدوار
Open submenu
دکتر کلانتری
Open submenu
دکتر عینی زیناب
Open submenu
دکتر میرزای رزاز
Open submenu
دکتر رشیدخانی
Open submenu
دکتر رضازاده
Open submenu
دکتر حقیقیان
Open submenu
دکتر باژن
Open submenu
دکتر دعایی
Open submenu
Close submenu
دکتر امیدوار
درس برنامه ریزی غذا و تغذیه
درس عوامل فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و محیطی تعیین کننده دریافت غذا و فعالیت بدنی
سیر تفکر در حوزه غذا و تغذیه
مباحث جاری تغذیه ارشد
Close submenu
دکتر کلانتری
درس بررسی وضعیت تغذیه
درس خدمات تغذیه ای در مراقبتهای بهداشتی
درس تغذیه در دوره های زندگی
Close submenu
دکتر عینی زیناب
عوامل فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و محیطی تعیین کننده دریافت غذا و فعالیت بدنی
درس روش های پیشرفته پژوهش در تغذیه
درس روشهای تحلیل پیشرفته سیاستهای غذا و تغذیه
Close submenu
دکتر میرزای رزاز
درس بیماری های ناشی از سوء تغذیه
ارزیابی وضع تغذیه نظری
Close submenu
دکتر رشیدخانی
طرح درس اپیدمیولوژی
طرح درس اپیدمیولوژی نظری
طرح درس امار
Close submenu
دکتر رضازاده
اصول کامپیوتر
بررسی وضعیت تغذیه
Nutrition of special groups,
تغذیه در دوره های زندگی
تغذیه گروههای ویژه
Close submenu
دکتر حقیقیان
ارزیابی وضع تغذیه عملی
ارزیابی وضع تغذیه تئوری
اکولوژی غذا و تغذیه
جامعه شناسی پزشکی
انتخابهای غذایی و رفتارهای تغذیه ای
روش های پیشرفته پژوهش در تغذیه
روشهای تحلیل پیشرفته سیاستهای غذا و تغذیه
Close submenu
دکتر باژن
روشهای مطالعه و یادگیری
اصول برنامه ریزی در تغذیه جامعه
خدمات تغذیه ای در مراقبتهای بهداشتی
آموزش و مشاوره تغذیه
اصول مدیریت
مبحث جاری
Close submenu
دکتر دعایی
تغذیه در دوره های زندگی1
بیماری های ناشی ناشی از سوء تغذیه
کاربرد رایانه
Close submenu
گروه سلولی و مولکولی
معرفی گروه
رزومه اساتید
طرح دروس .
Open submenu
Close submenu
طرح دروس .
دکتر پورولی
دکتر زند
دکتر قربانی
دکتر اسلامیان
دکتر شاکری
دکتر شیمی
Close submenu
گروه علوم و صنایع غذایی
معرفی گروه..
رزومه اساتید..
طرح درس
Open submenu
Close submenu
طرح درس
دکتر مرتضویان
دکتر فرهودی
Open submenu
دکتر هدایت حسینی
Open submenu
دکتر محمدی
دکتر نایب زاده
Open submenu
دکتر میرمقتدایی
Open submenu
دکتر مرضیه حسینی
Open submenu
دکتر جزایری
دکتر شجاعی
Close submenu
دکتر فرهودی
مهندسی صنایع غذایی پ
بسته بندی پ
صنایع بسته بندی
صنایع قند
Close submenu
دکتر هدایت حسینی
میکروب مواد پ
تکنولوژی گوشت پ
Close submenu
دکتر نایب زاده
اصول و روشهای نگهداری
صنایع روغن
Close submenu
دکتر میرمقتدایی
صنایع قنادی
صنایع غلات
Close submenu
دکتر مرضیه حسینی
کنترل کیفی 1 عملی
کنترل کیفی 1 تئوری
کنترل کیفی 2
Close submenu
مسئولیت اجتماعی
اهداف توسعه پایدار
اقدامات
پژوهش های مرتبط با سلامت.
نظرسنجی
سامانه هم آوا
اتوماسیون
کتابخانه
سامانه جامع کارگاه ها
تماس با ما
درباره ما
ریاست
تاریخچه
اهداف و چشم انداز مرکز
روابط عمومی
دبیر شورای عالی
واحد فن آوری اطلاعات و سایت رایانه
حراست
نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری
معاونت ها
معاونت تحقیقات و فن آوری
معاون
مدیریت پژوهشی
مدیر فناوری
ترجمان دانش و آموزش همگانی
اولویت های پژوهشی
پایلوت پلنت
آزمایشگاه ها
واحد انتشارات
دفتر مجله
کمیته تحقیقات و فن آوری دانشجویی
دستورالعمل
آدرس مشترک مقالات Affiliation
معاونت آموزشی
معاون آموزشی
مدیریت و کارکنان آموزش
زمانبندی انتخاب واحد
تقویم تحصیلی نیمسال اول 04-1403
برنامه دروس ارائه شده نیمسال اول 04-1403
کارشناسی ارشد تغذیه بالینی
کارشناسی ارشد تغذیه
کارشناسی ارشد صنایع
دکتری بهداشت و ایمنی
دکترای تغذیه
دکتری سیاست های غذا و تغذیه
دکتری صنایع
کارشناسی تغذیه.
کارشناسی صنایع.
برنامه امتحانات نیمسال اول 04-03
اسامی اساتید مشاور و راهنما
کتابچه فرآیندهای آموزشی
آیین نامه ها
آیین نامه آموزشی دوره کارشناسی
آیین نامه دکتری تخصصی سال 97
آیین نامه آموزشی دوره کارشناسی ارشد
فرمها
فرم کارآموزی
فرم اعتراض به نمره
درخواست آموزشی
سرفصل دروس
دوره دکترا
دکترای علوم تغذیه
1397
1387
دکترای سیاستهای غذا و تغذیه
دکترای صنایع غذایی
دکترای بهداشت و ایمنی
دوره کارشناسی ارشد
علوم تغذیه
رشته تغذیه بالینی
صنایع غذایی
دوره کارشناسی
تغذیه
صنایع
کلاسهای آموزشی
دفتر مطالعه و توسعه آموزش
مدیر و اعضای دفتر
اساسنامه EDO
اساسنامه توسعه آموزش پزشکی
آئین نامه
راهنما
اخبار و اطلاعیه ها
اخبار دفاع پایان نامه
برنامه های آموزشی
دکترا بهداشت و ایمنی
دکترای سیاست های غذا
دکترای صنایع غذایی.
دکترای علوم تغذیه.
کارشناسی ارشد بهداشت و ایمنی.
کارشناسی ارشد تغذیه بالینی.
کارشناسی ارشد صنایع .
کارشناسی ارشد تغذیه.
کارشناسی صنایع .
کارشناسی تغذیه..
کارپوشه دکترا
فرایند خدمات آموزشی
اطلاعیه دانشجویان
انتخاب واحد سایر دانشجویان
انتخاب واحد ورودی جدید
انتقال دانشجو به دانشکده
انصراف از تحصیل
پذیرش میهمان ترمی
تطبیق واحد
تغییر رشته با انتقال به دانشگاه دیگر
ثبت نام دانشجویان مشروط
حذف اضطراری
حذف پزشکی
فارغ التحصیلی کاردانی و کارشناسی
کارآموزی در عرصه
کتابچه فرایند
کنترل حضور و غیاب دانشجویان
گواهی اشتغال به تحصیل
معرفی به استاد
مهمانی ترمی به دانشگاه دیگر
مهمانی تک درس
معاونت توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع
معاونت
مدیریت امور اداری
مدیریت امور مالی
معاونت دانشجویی و فرهنگی
معاون
واحد مشاوره دانشجویی
تشکل دانشجویی
اخبار و فراخوان ها
تالار دانشجو
فرم ها و آئین نامه ها
برنامه های سال 1402
اطلاعیه ها
گروه های آموزشی
گروه تغذیه بالینی و رژیم درمانی
معرفی گروه
رزومه اساتید
طرح دروس
دکتر رازقی
تداخل دارو
تغذیه پیشرفته 1
تغذیه پیشرفته
مکمل غذایی
دکتر حکمت دوست
تغذیه اساسی 2..
دکتر شریعت پناهی
رژیم درمانی 2 کارشناسی
مباحث جاری
دکتر نصرالله زاده
تغذیه اساسی 2.
دکتر سعیدپور
تغذیه پیشرفته1.
تغذیه اساسی 1
دکتر حجازی
تغذیه اساسی 2
دکتر سهراب
دکتر اصغری
تداخل غذا
مکمل غذایی.
گروه تغذیه جامعه
معرفی گروه.
رزومه اساتید.
طرح درس.
دکتر امیدوار
درس برنامه ریزی غذا و تغذیه
درس عوامل فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و محیطی تعیین کننده دریافت غذا و فعالیت بدنی
سیر تفکر در حوزه غذا و تغذیه
مباحث جاری تغذیه ارشد
دکتر کلانتری
درس بررسی وضعیت تغذیه
درس خدمات تغذیه ای در مراقبتهای بهداشتی
درس تغذیه در دوره های زندگی
دکتر عینی زیناب
عوامل فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و محیطی تعیین کننده دریافت غذا و فعالیت بدنی
درس روش های پیشرفته پژوهش در تغذیه
درس روشهای تحلیل پیشرفته سیاستهای غذا و تغذیه
دکتر میرزای رزاز
درس بیماری های ناشی از سوء تغذیه
ارزیابی وضع تغذیه نظری
دکتر رشیدخانی
طرح درس اپیدمیولوژی
طرح درس اپیدمیولوژی نظری
طرح درس امار
دکتر رضازاده
اصول کامپیوتر
بررسی وضعیت تغذیه
Nutrition of special groups,
تغذیه در دوره های زندگی
تغذیه گروههای ویژه
دکتر حقیقیان
ارزیابی وضع تغذیه عملی
ارزیابی وضع تغذیه تئوری
اکولوژی غذا و تغذیه
جامعه شناسی پزشکی
انتخابهای غذایی و رفتارهای تغذیه ای
روش های پیشرفته پژوهش در تغذیه
روشهای تحلیل پیشرفته سیاستهای غذا و تغذیه
دکتر باژن
روشهای مطالعه و یادگیری
اصول برنامه ریزی در تغذیه جامعه
خدمات تغذیه ای در مراقبتهای بهداشتی
آموزش و مشاوره تغذیه
اصول مدیریت
مبحث جاری
دکتر دعایی
تغذیه در دوره های زندگی1
بیماری های ناشی ناشی از سوء تغذیه
کاربرد رایانه
گروه سلولی و مولکولی
معرفی گروه
رزومه اساتید
طرح دروس .
دکتر پورولی
دکتر زند
دکتر قربانی
دکتر اسلامیان
دکتر شاکری
دکتر شیمی
گروه علوم و صنایع غذایی
معرفی گروه..
رزومه اساتید..
طرح درس
دکتر مرتضویان
دکتر فرهودی
مهندسی صنایع غذایی پ
بسته بندی پ
صنایع بسته بندی
صنایع قند
دکتر هدایت حسینی
میکروب مواد پ
تکنولوژی گوشت پ
دکتر محمدی
دکتر نایب زاده
اصول و روشهای نگهداری
صنایع روغن
دکتر میرمقتدایی
صنایع قنادی
صنایع غلات
دکتر مرضیه حسینی
کنترل کیفی 1 عملی
کنترل کیفی 1 تئوری
کنترل کیفی 2
دکتر جزایری
دکتر شجاعی
دفتر امور بین الملل
مرکز رشد و نوآوری
مسئولیت اجتماعی
اهداف توسعه پایدار
اقدامات
پژوهش های مرتبط با سلامت.
کلینیک تغذیه
En
صفحه اصلی
گروه های آموزشی
گروه علوم و صنایع غذایی
طرح درس
دکتر مرتضویان
×
اطلاعات "Enter"فشار دادن
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست
Close menu