معرفی

گروه علوم و صنایع غذایی مسئول برگزاری برنامه های آموزشی و پژوهشی رشته علوم و صنایع غذایی گرایش کنترل کیفی مواد غذایی در دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در حدود ۵۰ سال گذشته بوده و تربیت مدیران، پژوهشگران، صاحبان صنایع و مسئولان فنی در صنایع غذایی و نیز ارگانهای دولتی مربوطه را به عهده داشته است.

 

چشم انداز

برنامه ریزی در خصوص جذب هئیت علمی و کمک به طراحی، راه اندازی و تجهیز مجتمع آزمایشگاهی پایلوت پلنت مجموعه و آزمایشگاه‌های تحقیقاتی گروه منجر به جذابیت بیشتر این گروه آموزشی برای ورود دانشجویان مستعد داخلی و خارجی خواهد بود و به این ترتیب امیدواریم تا ۵ سال آینده در کلیه شاخص ها به بالاترین سطح ممکن در سطح کشور دست یافته و در نهایت به سلامت و تغذیه سالم مردم عزیز کشور مان کمک کرده باشیم .

 

رسالت

تربیت دانشجویان توانمند وصاحب نظر در امر غذا ، با نگرش کنترل کیفیت وایمنی غذا و صیانت از سلامت محصول ومصرف کننده در جهت ارتقاء سطح کیفی زندگی و بهداشت جامعه.

 

اهداف

الف- آموزشی

در این گروه آموزشی ارائه سرفصل های بروز شده تسهیلات پیشرفته آزمایشگاهی ، فعالیتهای آموزشی ، بازدید از کارخانجات مواد غذایی، دعوت از محققان برتر علمی از نقاط مختلف دنیا ، مدیران صنعتی و نیز انجام فعالیتهای فراتر از سرفصل های آموزشی ، ارائه سمینار و دورهای آموزشی خاص مورد نیاز دانشجویان ، استفاده از امکانات پایلوت تحقیقاتی صنایع غذایی باعث افزایش توان علمی و مدیریتی و فعالیت دانشجویان شده و به این ترتیب زمینه برای حضور موفق فارغ التحصیلان در عرصه کار در صنعت و نیز سازمان‌های دولتی مرتبط فراهم می شود.
بکارگیری اساتید مجرب از گرایش های مختلف رشته علوم و صنایع غذایی و نیز ورود دانشجویان برتر به همراه امکانات مطلوب آزمایشگاهی پایلوت موجب ارتقاء سطح علمی آموزشی و پژوهشیگروه و در نهایت کسب رتبه های برتر و نیز جوایز متعدد در سطح دانشگاه و نیز کشور توسط اساتید و دانشجویان این گروه شده است.

 

ب- پژوهشی

مسیر پژوهشی گروه در راستای اهداف دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی عبارتند از :
۱-تولید غذاهای سلامتی بخش
۲-تولید غذا برای بیماران خاص
۳-توسعه روشهای جدید در آنالیز و کنترل کیفیت مواد غذایی
۴-استفاده از تکنولوژی های نوین در کنترل کیفیت مواد غذایی
۵-ارتقاء سلامت و بهداشت مواد غذایی
۶-بهینه سازی فرایندهای تولید و نگهداری مواد غذایی به منظور کاهش ضایعات و تنوع فرآورده ها
هم اکنون تحقیقات در زمینه های مختلف علمی شامل صنایع لبینات ، غلات ، ایمنی مواد غذایی ، میکرو بیولوژی ، شیمی و بیو شیمی مواد غذایی در قالب طرح های پژوهشی با مراکز مختلف توسط اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی در حال انجام است. گروه علوم و صنایع غذایی در حال حاضر با مراکز مختلف صنعتی و دولتی همانند سازمان غذا و دارو، سازمان ملی استاندارد و بسیاری از کارخانجات بخش خصوصی در امور اجرایی و نیز تحقیقاتی همکاری دارد.

×

اطلاعات جستجو "Enter"فشار دادن

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست