لیست اخبار صفحه :22
سلامت قلب، در گرو نوشیدن آب کافی

سلامت قلب، در گرو نوشیدن آب کافی

دکتر غزاله اسلامیان در گفت‌ و گو با خبرنگار با تاکید بر این‌که ۶۰ تا ۷۰ درصد وزن بدن را آب تشکیل می‌دهد ادامه داد: مقدار آب مورد نیاز بدن، به‌وسیله‌ دمای بدن و فعالیت كلیه‌ها برای دفع مواد زاید و میزان تعریق تعیین می‌شود

راهکارهای کنترل چاقی در کودکان

راهکارهای کنترل چاقی در کودکان

دکتر غزاله اسلامیان عضو هیئت علمی دانشکده علوم تغذیه و دکتری تخصصی علوم تغذیه در گفت وگو با خبرنگار روابط عمومی گفت: روند افزایشی شیوع اضافه وزن و چاقی فقط محدود به بزرگسالان نیست و متاسفانه به ویژه در پاندمی کرونا روند افزایش وزن در کودکان و نوجوانان شدت گرفت.

رژیم غذایی مناسب برای پیشگیری از آلزایمر

رژیم غذایی مناسب برای پیشگیری از آلزایمر

مینا کاویانی کارشناس ارشد علوم تغذیه و مسئول آموزش همگانی انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور در گفت وگو با روابط عمومی آلزایمر را یکی از شایع‌ترین بیماری‌های دوران سالمندی برشمرد که نوعی بیماری تخریب اعصاب است و با علایمی نظیر از دست دادن پیشرونده حافظه و عملکرد شناختی همراه است.

دانش آموزان را قبل از ورود به مدرسه با مواد غذایی سالم آشنا کنید

دانش آموزان را قبل از ورود به مدرسه با مواد غذایی سالم آشنا کنید

دکتر غزاله اسلامیان در گفت‌‌و گو با خبرنگار با اشاره به این‌که با شروع سال تحصیلی جدید، تغذیه دانش‌آموزان یکی از مهمترین نگرانی‌های والدین است اظهار کرد: این‌که کودکان در منزل و مدرسه از چه الگوی غذایی پیروی کنند اهمیت بسیار زیادی دارد.

نکاتی در خصوص نحوه نگهداری شیرهای استریلیزه و پاستوریزه/ ضرورت نگهداری در یخچال پس از بازشدن بسته بندی

نکاتی در خصوص نحوه نگهداری شیرهای استریلیزه و پاستوریزه/ ضرورت نگهداری در یخچال پس از بازشدن بسته بندی

ندکتر سعیده اسمعیلی عضو هیئت علمی دانشکده علوم تغذیه در گفت و گو با خبرنگار روابط عمومی با اشاره به شرایط نگهداری شیر گفت: شیر خام به شدت مستعد فاسد شدن است و از بین بردن میکروب‌های بیماری‌زا سبب سالم سازی و افزایش زمان ماندگاری شیر می‌شود.

امضای تفاهم نامه همکاری بین پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران و انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور

امضای تفاهم نامه همکاری بین پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران و انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور

با هدف تعمیق همکاری ها در حوزه تحقیق و پژوهش تفاهم نامه همکاری بین انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم به امضا رسید.

×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست