انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
جشن عید مبعث
انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور
جلسه مشترک میان انستیتو و دانشکده طب سنتی برگزار شد
شناسايي موانع و چالش های پیش روی دانشجویان
دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور
تاثیر مصرف چغندر در بهبود عوارض ناشی از دیابت
دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
رژیم غذایی ناسالم از عوامل ابتلا به کبد چرب است
به مناسبت بسیج ملی تغذیه سالم
«نقش تغذیه در واکسیناسیون و مقابله با کرونا» (15-30 دی ماه 1400)
انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور
به مناسبت فرا رسیدن هفته پژوهش