انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور
سرطان پروستات و نقش تغذیه در پیشگیری آن
برگزاری مراسم عید مبعث
در دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
جشن عید مبعث
انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور
جلسه مشترک میان انستیتو و دانشکده طب سنتی برگزار شد
شناسايي موانع و چالش های پیش روی دانشجویان
دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور
تاثیر مصرف چغندر در بهبود عوارض ناشی از دیابت
دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
رژیم غذایی ناسالم از عوامل ابتلا به کبد چرب است