• تاریخ انتشار : 1402/04/03 - 11:23
  • بازدید : 421
  • تعداد بازدید : 375
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

گوشت و مرغ منجمد را مستقیم بپزیم؟

 

 

 

متخصص تغذیه و رژیم درمانی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی گفت: زمانی که گوشت یا مرغ برای یخ‌زدایی در دمای اتاق می‌گیرد باید حداکثر تا دو ساعت بعد پخته شود.

 

دکتر غزاله اسلامیان در گفت‌ و گو با خبرنگار با اشاره به این‌که انجماد باعث می‌شود که باکتری‌ها، مخمرها، کپک‌ها و سایر میکروب‌های گوشت و مرغ غیرفعال ‌شوند اظهار کرد: زمانیکه یخ گوشت باز شود میکروب‌ها می‌توانند مجددا فعال و تکثیر شوند.

متخصص تغذیه و رژیم درمانی دانشکده در پاسخ به این سوال که گوشت منجمد را می‌توان مستقیما برای پختن غذا استفاده کرد یا خیر؟ گفت: این کار مشکلی برای سلامت گوشت ایجاد نمی‌کند ولی باید زمان پخت را تا ۵۰ درصد بیشتر درنظر بگیریم و از پخت کامل مطمئن شویم.

دکتر اسلامیان توصیه کرد: اگر گوشت یا مرغ را فریز می‌کنید، در قطعات کوچک‌تر برش دهید تا از پخت کامل آن مطمئن شوید.

عضو هیئت علمی دانشکده ادامه داد: اطمینان حاصل کنید که گوشت و مرغ به دمای داخلی امن ۱۶۵ درجه فارنهایت (۷۴ درجه سانتی‌گراد) رسیده است با این حال، چند استثنا در این قانون وجود دارد به عنوان مثال نباید مرغ و گوشت منجمد را در آرام‌پز یا در مایکروویو پخت چراکه این روش‌‌ها باعث می‌شوند که مرغ و گوشت برای مدت طولانی در دمای ناامن باقی بماند.

وی با تاکید بر اینکه یخ زدایی گوشت و مرغ در دمای یخچال ایمن‌ترین روش است، گفت: افرادی که وقت کمتری در اختیار دارند می‌توانند از وان یا حمام آب سرد یا برنامه برفک زدایی مایکروویو خود استفاده کنند.

دکتر اسلامیان اضافه کرد: رعایت نکات ایمنی غذایی می‌تواند به افراد در حفظ سلامت و جلوگیری از مسمومیت غذایی کمک کند.

https://sbmu.ac.ir/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1/%DA%AF%D9%88%D8%B4%D8%AA-%D9%88-%D9%85%D8%B1%D8%BA-%D9%85%D9%86%D8%AC%D9%85%D8%AF-%D8%B1%D8%A7-%D9%85%D8%B3%D8%AA%D9%82%DB%8C%D9%85-%D8%A8%D9%BE%D8%B2%DB%8C%D9%85%D8%9F

  • گروه خبری : خبر دانشکده,آرشیو خبرها
  • کد خبر : 128201
کلید واژه
معصومه رحمانی
خبرنگار

معصومه رحمانی

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست