کتابخانه
همایش های صنایع غذایی سال 1401
اطلاع رسانی همایش ها ، کنفرانس ها ، سمینارها و کنگره های ایران
دیدار آقای دکتر زالی با اعضای کانون های فرهنگی دانشگاه
نشست فعالان کانون های فرهنگی دانشگاه
بازدید معاون محترم تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت از انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور
نشستی با حضور دکتر یونس پناهی معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، دکتر علیرضا زالی رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر افشین زرقی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه و جمعی از مدیران و مسوولین اجرایی
مسابقه ضیافت علوی
سوال مسابقه
اجرای طرح نظام ارجاع تخصصی تغذیه در دانشگاه برای اولین بار در کشور
برای اولین بار در کشور، اجرای طرح نظام ارجاع تخصصی تغذیه با همکاری معاونت بهداشتی دانشگاه و انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی به طور رسمی آغاز شد.
تغذیه در ماه مبارک رمضان
تأثیر روزه بر بدن انسان، وعده سحر، مواد غذایی مناسب برا ی وعده سحری ، مواد غذایی مناسب برای وعده افطار
کتابخانه
راهنمای نگارش پیامهای پژوهشی جهت سامانه "انتشار نتایج طرح های تحقیقاتی"
پیام پژوهشی، خلاصه مهمترین یافته های طرح به زبانی ساده است، مخاطب اصلی پیام پژوهشی عموم مردم هستند.
آغازکلاس های حضوری دانشجویان
آغاز کلاس های حضوری دانشجویان دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
به مناسبت روز جهانی بهداشت 2022
"سیاره ما، سلامت ما" هوا، آب و غذایمان را پاکیزه کنیم.
انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
کاشت درخت در مجموعه انستیتو و دانشکده