لیست اخبار صفحه :64
چهارمین تریبون بحث غذا و تغذیه با عنوان  "تحلیل نظام غذا و تغذیه: مفاهیم، رویکردها و چالش ها"

چهارمین تریبون بحث غذا و تغذیه با عنوان "تحلیل نظام غذا و تغذیه: مفاهیم، رویکردها و چالش ها"

چهارمین تریبون بحث غذا و تغذیه با عنوان "تحلیل نظام غذا و تغذیه: مفاهیم، رویکردها و چالش ها" در روز چهارشنبه 29 خرداد 1398 در محل انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور برگزار می گردد.

گارگاه مهارت زندگی

گارگاه مهارت زندگی

در تاریخ 30/2/98 از ساعت 10 الی 13 در اتاق شورای دانشکده تغذیه کارگاه آموزشی با موضوع "روابط سالم و ناسالم دوران دانشجویی" با تدریس آقای علی وفایی روانشناس مرکز مشاوره برگزار شد.

پخش مستند

پخش مستند

به همت انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده تغذیه مستند انقلاب جنسی 3 ( ویژه خواهران ) روز دوشنبه 30 اردیبهشت ساعت 10تا 12 در دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی پخش گردید.

 تغذیه گیاهخواران

تغذیه گیاهخواران

گیاه‌خواری به معنای پرهیز از خوردن گوشت جانوران است که ممکن است شامل پرهیز از غذاهایی مانند شیر و فرآورده-های آن، تخم‌مرغ و عسل که منابع غذایی با منشاء حیوانی هستند، نیز بشود. چندین نوع گیاه‌خواری وجود دارد که بسته به نوع آن، جهت‌گیری گیاه‌خواران در برابر حیوانات دامی و فرآورده‌های دامی متفاوت است.

فوايد ميوه ها: طالبی

فوايد ميوه ها: طالبی

طالبي ميوه اي تابستاني و آبدار است كه تشنگي را بر طرف مي نمايد، مصرف اين ميوه به علت داشتن پتاسيم بالا در پيشگيري از بيماري هاي قلبي عروقي و فشار خون موثر است. با توجه به نتايج تحقيقات مبني بر نقش پتاسيم در تنظيم فعاليتهاي عصبي ، ماهيچه اي، همچنين تنظيم آب بدن، طالبي با داشتن مقادير مناسبي از پتاسيم مي تواند نقش مهمي در اين موارد داشته باشد.

نکات تغذیه ای برای نو روزه داران

نکات تغذیه ای برای نو روزه داران

یکی از اتفاقات به یاد ماندنی برای کودکان و نوجوانان مسلمان، روزه‌داری و همراه شدن با بزرگترها برای انجام این فرضیه دینی است. چرا که قرآن مجید روزه را برای همه کسانی که به سن تکلیف رسیده‌اند، واجب دانسته است. با توجه به اینکه دختران و پسرانی که در سنین تکلیف هستند، در شرایط رشد و نمو و مواجه شدن با دوره بلوغ هستند، دارای نیازهای تغذیه‌ای خاص خود می‌باشند، که تامین آنها از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

روز جهانی پرفشاری خون

روز جهانی پرفشاری خون

روز جهانی پرفشاری خون همه ساله در 17 ماه می (27 اردیبهشت) در سراسر دنیا گرامی داشته می‌شود. هدف از بزرگداشت این روز ارتقاء سطح آگاهی جامعه از بیماری پرفشاری خون و تشویق مردم همه کشورها نسبت به پیشگیری و کنترل این بیماری است.

کنترل سردردهای میگرنی با تغذیه

کنترل سردردهای میگرنی با تغذیه

میگرن یک نوع سردرد اولیه می باشد که برخلاف سردردهای معمول به صورت حملات تکرار شونده بروز می کند. سردرد میگرنی معمولا به صورت ضربان دار و یکطرفه بروز می کند و این سردردها می توانند ادامه پیدا کنند. از علایم آن می توان تهوع، استفراغ، حساسیت به نور و صدا را نام برد. حدود 15 درصد مردم جهان به میگرن مبتلا هستند و آمارها حاکی از شیوع بیشتر در زنان نسبت به مردان است.

طبقه بندی مواد غذایی

طبقه بندی مواد غذایی

دکتر ربیعی عضو هیئت علمی انستیتو تحقیقات تغذیه ای وصنایع غذایی کشور در مورد طبقه بندی مواد غذایی گفت:اخیراً محصولات غذایی به دودسته ارگانیک (کاملاً طبیعی) و غیرارگانیک طبقه بندی می شوند.

×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست