معارفه دانشجویان ورودی بهمن 97دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
جلسه معارفه دانشجویان ورودی بهمن 97 دانشکده در تاریخ 6 اسفند ماه همزمان با مراسم ولادت حضرت زهرا (س)در محل سالن آمفی تاتر کوچک برگزار گردید.
مصرف امگا3
مینا کاویانی مسئول واحد آموزش همگانی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور در مورد مصرف امگا 3 گفت: اسیدهای چرب امگا3، دسته ای از اسیدهای چرب چندغیراشباع ضروری هستند که چون بدن ما قادر به ساختن همه آنها به مقدار کافی نیست، باید حتماً از طریق غذا وارد بدن ما بشوند. کاویانی در مورد اهمیت ونقش اسیدهای چرب امگا 3 در بدن گفت:
کارگاه مهارت تحصیلی با موضوع تمرکز
کارگاه مهارت تحصیلی با موضوع تمرکز به تاریخ 29/11/97از ساعت 12-10 در سالن آمفی تاتر کوچک دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی توسط روانشناس جناب آقای علی وفایی برگزار گردید.
کتابخانه
مجموعههاي ويژه کتابخانه کاکرین در مورد سوء تغذيه
در سال 2017 سوء تغذیه حاد جان ۵.۵ میلیون کودک زیر پنج سال در جهان (۷.۵٪) را تهدید میکرد. حدود ۱۶ میلیون کودک مبتلا به سوء تغذیه حاد دارای سوء تغذیه حاد شدید هستند که شدیدترین حالت قابل مشاهده سوء تغذیه است.
غنیسازی و حذف عوارض چربیهای جانوری در فرآوردههای لبنی
دانشجوی واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی طی تحقیقی با هدف غنیسازی و حذف عوارض چربیهای جانوری در فرآوردههای لبنی، ارده کنجد را به عنوان منبع چربی گیاهی و غنی از ریزمغذیهای فراوان مورد بررسی قرار داد.
همایش ملی تربیت بدنی، تغذیه و طب ورزشی
همایش ملی تربیت بدنی، تغذیه و طب ورزشی در تاریخ ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۸ توسط دانشگاه علوم پزشکی مشهد- موسسه آموزش عالی سلمان و تحت حمایت سیویلیکا در شهر مشهد برگزار خواهد شد.با توجه به اینکه این همایش به صورت رسمی برگزار می گردد، کلیه مقالات این کنفرانس در پایگاه سیویلیکا و نیز کنسرسیوم محتوای ملی نمایه خواهد شد و شما می توانید با اطمینان کامل، مقالات خود را در این همایش ارائه نموده و از امتیازات علمی ارائه مقاله کنفرانس با دریافت گواهی کنفرانس استفاده نمایید.
طرح تحقیقاتی با عنوان سنجش اعتبار و پايائي پرسشنامه نيمه كمي بسامد خوراک مبتني بر غذاهاي مخلوط (Dish-based)براي ارزيابي دريافت انرژي و مواد مغذي در افراد 9 تا 65 ساله شهر تهران
چكيده سابقه و هدف: آگاهی از چگونگی دریافت مواد غذایی، ریزمغذی ها و تنوع غذایی در گروه های مختلف سنی جنسی در کشور از اصلی ترین اهداف برنامه ملی مراقبت غذا و تغذیه محسوب می شود. بدین منظور یک پرسشنامه نیمه کمی بسامد خوراك مبتنی بر غذاهای مخلوط (Dish-based) با هدف ارزيابي دریافت انرژی، درشت و ریز مغذی ها، گروه های غذایی در افراد 9 تا 65 ساله شهر تهران طراحی و اعتبارسنجی شد
چگونه منابع مبتنی بر شواهد را جستجو کنیم؟
فیلم آموزش جستجوی منابع مبتنی بر شواهد توسط واحد آموزش مچازی دانشگاه تهیه گردیده است.
کتابخانه
دسترسی به فایل صوتی و تصویری کارگاه نوپا در سامانه آموزش مجازی معاونت تحقیقات و فن آوری
دسترسی به فایل صوتی و تصویری کارگاه نوپا در سامانه آموزش مجازی معاونت تحقیقات و فن آوری....
کتابخانه
برگزاری کارگاه آموزش WORDبرای نگارش پایان نامه و طرح تحقیقاتی
کارگاه آموزش WORDبرای نگارش پایان نامه و طرح تحقیقاتی در آبان ماه 1397 برای دانشجویان کارشناسی ارشد و کارشناسی برگزار شد.