لیست اخبار صفحه :72
پروتئین های شیر و اثرات سلامت بخش آنها

پروتئین های شیر و اثرات سلامت بخش آنها

شير به دليل دارا بودن تركيبات خاص تنها ماده شناخته شده در طبيعت است كه مي تواند به طور متعادل تمام نيازهاي بدن شامل رشد، تامين انرژي، ساخت و ترميم بافت ها را تأمين نمايد. عمده ترين ويژگي شير كه آن را نسبت به ساير مواد غذايي متمايز مي نمايد تركيب پروتئيني و وجود املاح آن به خصوص كلسيم و فسفر است.

خواص درمانی سنجد

خواص درمانی سنجد

رزیتا کمیلی فنودکارشناس تحقیقات انستیتو تحقیقات تغذیه ای وصنایع غذایی گفت:

آکریل آمید

آکریل آمید

دکتر لیلا میر مقتدایی عضو هیئت علمی دانشکده علوم تغذیه وصنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درمورد مواد غذایی حاوی آکریل‌آمید گفت:

فعال شدن آیکون از کتابدار بپرس
کتابخانه

فعال شدن آیکون از کتابدار بپرس

دانشجویان، اعضاء محترم هیات علمی و همکاران از طریق این ایکون پرسشهای خود را در رابطه با انواع خدمات کتابخانه ای با کتابخانه مطرح کرده و پاسخ را از طریق ایمیل دریافت خواهند کرد.

افراد گیاه خوار مطلق در معرض خطر کم خونی

افراد گیاه خوار مطلق در معرض خطر کم خونی

کم خونی پرنیشز یک اختلال خونی ناشی از کمبود ویتامین B12است که با عدم توانایی بدن برای مصرف و استفاده مناسب از ویتامینB12 که برای تولید گلبولهای قرمز ضروری است، مشخص می شود. بیماری پرنیشز یک اختلال خودایمنی است و برخی از افراد به شکل ژنتیکی، مستعد ابتلا به این اختلال هستند.

مصرف  امگا3

مصرف امگا3

مینا کاویانی مسئول واحد آموزش همگانی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور در مورد مصرف امگا 3 گفت: اسیدهای چرب امگا3، دسته ای از اسیدهای چرب چندغیراشباع ضروری هستند که چون بدن ما قادر به ساختن همه آنها به مقدار کافی نیست، باید حتماً از طریق غذا وارد بدن ما بشوند. کاویانی در مورد اهمیت ونقش اسیدهای چرب امگا 3 در بدن گفت:

×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست