لیست اخبار صفحه :59
انستیتو تحقیقات تغذیه ای با توجه به جایگاه ملی اش در حوزه تغذیه و غذا حرف اول را می زند

انستیتو تحقیقات تغذیه ای با توجه به جایگاه ملی اش در حوزه تغذیه و غذا حرف اول را می زند

انستیتو تغذیه بعنوان متولی اصلی علمی، تحقیقاتی حوزه تغذیه و غذا در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی حرف اول را می زند. به گزارش روابط عمومی انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دکتر محمد اسماعیل اکبری مشاور عالی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان مطلب فوق افزود، من از پتانسیل موجود در انستیتو مطلع ام و میدانم در اینجا توان انجام برنامه های کلان ملی وجود دارد و باید انجام شود.

با حضور مدیران ارشد وزارت بهداشت راهکارهای اجرای کمپین تغذیه سالم بررسی شد

با حضور مدیران ارشد وزارت بهداشت راهکارهای اجرای کمپین تغذیه سالم بررسی شد

با هدف بررسی و ارائه راهکارهای علمی و عملی جهت بر پایایی کمپین تغذیه سالم نشست مشترکی با حضور مدیران ارشد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور برگزار شد.

تغییر رفتار جامعه درخصوص تغذیه یک ضرورت است

تغییر رفتار جامعه درخصوص تغذیه یک ضرورت است

تغییر رفتاری جامعه ایرانی درخصوص تغذیه یک ضرورت و ترکیب غذایی نامناسب و نیز فعالیت فیزیکی کم افراد موجب افزایش ریسک ابتلا به بیمارهای غیر واگیر مانند فشار خون، سرطان، دیابت و چاقی می شود که درایران شیوع بالایی دارد.

دکتر میرزای رزاز بر همکاری های متقابل با وزارت صمت تاکید کرد

دکتر میرزای رزاز بر همکاری های متقابل با وزارت صمت تاکید کرد

در بازدید نمایندگان وزارت صمت از انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی بر همکاری های متقابل تاکید شد. به گزارش روابط عمومی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور دکتر میرزای رزاز رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور ضمن استقبال از همکاری متقابل با وزارت صمت خواستار گسترش این روابط شد.

مقاله گروه صنایع غذایی دانشکده تغذیه به عنوان مقاله برتر جشنواره پژوهشی ابوریحان بیرونی انتخاب شد

مقاله گروه صنایع غذایی دانشکده تغذیه به عنوان مقاله برتر جشنواره پژوهشی ابوریحان بیرونی انتخاب شد

دکتر لیلا میر مقتدایی عضو هیئت علمی گروه صنایع غذایی دانشکده تغذیه گفت: مقاله اصلاح ویژگی های فیزیک و شیمیایی و عملکردی پروتئین هایی که از دانه ارزن استخراج شده بود، در بیستمین جشنواره پژوهشی ابوریحان به عنوان مقاله برتر پژوهشی انتخاب شد.

انتصاب سرپرست معاونت دانشجویی و فرهنگی

انتصاب سرپرست معاونت دانشجویی و فرهنگی

در طی حکمی از سوی دکتر جلال الدین میرزای رزاز سرپرست انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دکتر سارا سهراب وندی را بعنوان سرپرست معاونت دانشجویی و فرهنگی منصوب کردند.

انتصاب مدیر فناوریهای انستیتو و دانشکده

انتصاب مدیر فناوریهای انستیتو و دانشکده

در طی حکمی از سوی دکتر جلال الدین میرزای رزاز سرپرست انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دکتر محمد رضا کوشکی را بعنوان مدیر فناوریهای انستیتو و دانشکده منصوب کردند.

دکتر امام هادی : نگاه یک جانبه و حقوقی به دانشجو به تنهایی کافی نیست

دکتر امام هادی : نگاه یک جانبه و حقوقی به دانشجو به تنهایی کافی نیست

دکتر محمد علی امام هادی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در مراسم معارفه معاون جدید دانشجوی و فرهنگی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی گفت: بنده به دکتر میرزای رزاز تبریک می گویم که جمع متحدی از افرادی با سابقه درخشان تشکیل دادند که نوید اتفاقات خوب را می دهد.

×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست