لیست اخبار صفحه :55
به ازای هر 9 کیلوگرم اضافه وزن، 10 درصد خطر ابتلا به ناباوری در مردان افزایش می یابد
عضو هیات علمی گروه تغذیه بالینی و رِژیم درمانی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:

به ازای هر 9 کیلوگرم اضافه وزن، 10 درصد خطر ابتلا به ناباوری در مردان افزایش می یابد

عضو هیات علمی گروه تغذیه بالینی و رِژیم درمانی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اعلام کرد: یکی از عوامل تاثیرگذار بر کیفیت اسپرم مردان داشتن وزن مناسب و در صورت اضافه وزن و چاقی، کاهش وزن اصولی، قبل از اقدام به فرزند آوری است. براساس نتایج پژوهش های اخیر، به ازای هر 9 کیلوگرم اضافه وزن، 10 درصد خطر ابتلا به ناباوری در مردان افزایش می یابد.

تغذیه مناسب در دوران بارداری باید بر سه اصل کفایت، تعادل و تنوع باشد
سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور:

تغذیه مناسب در دوران بارداری باید بر سه اصل کفایت، تعادل و تنوع باشد

سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد: تغذیه مناسب در دوران بارداری باید بر سه اصل کفایت، تعادل و تنوع باشد، یعنی در طول روز به میزان کافی و متعادل و به شکل متنوع از همه گروه های مواد غذایی در تغذیه دوران بارداری استفاده شود.

اضافه وزن و چاقی در کودکان سنین پیش از مدرسه به یک مشکل سلامت عمومی تبدیل شده است
مدیر ترجمان دانش همگانی تغذیه انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور:

اضافه وزن و چاقی در کودکان سنین پیش از مدرسه به یک مشکل سلامت عمومی تبدیل شده است

مدیر ترجمان دانش همگانی تغذیه انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد: اضافه وزن و چاقی در کودکان سنین پیش از مدرسه به یک مشکل سلامت عمومی تبدیل شده است. مواجهه زودهنگام با شیوه زندگی ناسالم همچون مصرف زیاد غذاهای پرچرب ، پر نمک و یا سرشار از قند و شکر مثل انواع فست فودها و شیرینی جات، آب میوه های صنعتی و نکتارها، نوشابه، آب نبات، چیپس و پفک همراه با کاهش وزن و چاقی و ابتلا به بیماری های مزمن مانند دیابت ملیتوس و بیماری های قلبی- عروقی در سال های بعدی زندگی مرتبط است.

مراسم پرفیض زیارت عاشورا 4 و 5 شهریور ماه 99

مراسم پرفیض زیارت عاشورا 4 و 5 شهریور ماه 99

مراسم پرفیض زیارت عاشورا دو روز متوالی با حضور جمعی از اعضای هیات علمی و کارمندان انستیتو و دانشکده علوم تغذیه با رعایت پروتکل های بهداشتی در فضای باز برگزار شد.

میزان مصرف سبزیجات و میوه ها در بین کودکان و نوجوانان پایین است
یک متخصص تغذیه و عضو هیات علمی گروه تغذیه بالینی دانشکده علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:

میزان مصرف سبزیجات و میوه ها در بین کودکان و نوجوانان پایین است

یک متخصص تغذیه و عضو هیات علمی گروه تغذیه بالینی دانشکده علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اعلام کرد: مصرف کم سبزیجات و میوه ها موجب شده تا املاح معدنی به بدن افراد نرسد و دریافت میزان موادمغذی که به رشد کودکان و نوجوانان کمک می کند، کمتر باشد

شبیه سازی اثرگذاری کنکور بر شیوع کرونا
عضو هیات علمی گروه تغذیه جامعه خبر داد:

شبیه سازی اثرگذاری کنکور بر شیوع کرونا

عضو هیات علمی گروه تغذیه جامعه اعلام کرد: شبیه سازی اثرگذاری کنکور بر شیوع کرونا نشان داد که این اثرگذاری بستگی به اینکه ریسک شرکت در کنکور چگونه مدیریت شود، می تواند قابل متغیر باشد.

×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست