استاديار دانشکده تغذيه و صنايع غذايي دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي:
افزودن وایتکس در شیر صحت ندارد
استاديار دانشکده تغذيه و صنايع غذايي دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي اعلام کرد: در یک برهه زمانی کارشناسی از روی ناآگاهی، بحث وایتکس در داخل شیر را مطرح کرد و موج های رسانه ای این مسئله را در کشور گسترش دادند و نگرانی هایی بین مردم ایجاد کردند.
مدیرگروه تغذیه بالینی و رژیم درمانی :
مصرف شیرهای غیر پاستوریزه بیماریهای عفونی، میکروبی و انواع اسهال ها را به دنبال دارد
مدیرگروه تغذیه بالینی و رژیم درمانی اعلام کرد: مصرف شیرهای غیر پاستوریزه، امکان دارد بیماریهای عفونی، میکروبی و انواع اسهال ها را به دنبال داشته باشد. اما اولویت ما سالم بودن شیر است و می توانیم از شیر پاستوریزه یا هموژنیزه با حفظ ارزش غذایی آن استفاده کنیم.مصرف شیر برای سلامت بدن ضروری است اما نوشیدن شیر فاسد یا آلوده می تواند باعث بیماری های خطرناکی شود.
استادیار گروه تحقیقات سیاستگذاری غذا و تغذیه:
فرهنگ سازی کاهش قند، نمک و چربی در رستوران ها از اولویت های مهم است
کاهش قند، نمک و چربی که یکی از اهداف بزرگ مهم وزارت بهداشت و درمان است و درنظر داشته که تا سال 2020 باید به این مسئله توجه می کردند، در تلاش هستیم تا از طرق مختلف مردم را به کاهش مصرف این موادغذایی تشویق کنیم.
برگزاری موفقیت آمیز جلسات دفاع آنلاین
جلسات دفاع آنلاین فتانه هاشم پور در تاریخ 10/3/99 و زهرا یاری در تاریخ 13/3/99 در مقطع دکتری با موفقیت برگزار شد.
کتابخانه
راهنما فاصله گذاری اجتماعی در کتابخانه ها
شیوع ویروس کرونا در کشور و ماموریت کتابخانه ها و مراکز اطلاع رسانی پزشکی در ارائه خدمات
مدیرگروه تحقیقات تغذیه انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور:
دغدغه روغن پالم افزوده بر شیر نداشته نباشیم
مدیرگروه تحقیقات تغذیه انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد: در شیر کم چرب و پرچرب مشکل افزودنی روغن پالم نداریم. چرا که شیری که به عنوان نیم چرب مصرف می شود، 5/2 درصد چربی دارد و نمی تواند پالم داشته باشد.
اعلام آمادگی همکاری انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در حوزه امنیت غذایی
جلسه هم اندیشی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور با زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با حضور دکتر جلال الدین میرزای رزاز رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور ، نماینده معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، مدیران گروه های تغذیه جامعه و صنایع غذایی برگزار شد.
معاون پژوهشی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد
اتمام بخش نهایی طرح ملی بررسی مصرف در سال 99
معاون پژوهشی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور به اتمام بخش نهایی طرح ملی بررسی مصرف در سال 99 اشاره کرد و گفت: نتایج این طرح ملی را در سالجاری آنالیز می کنیم و گزارش نهایی را جهت استفاده سیاستگذاران و مدیران ارایه می دهیم.
عضو هیئت علمی گروه تغذیه جامعه خبر داد
شبیه سازی جمعیتی گزینه های سیاستی مختلف مرتبط با شیوع بیماری کووید 19 در ایران
عضو هیئت علمی گروه تغذیه جامعه اعلام کرد: شبیه سازی پیش بینی روندهای احتمالی و بررسی مداخلات سیاستی در مورد بیماری کووید 19 از 15 اسفندماه در حال اجرا است و طی دو ماه نتایج اولیه جهت استفاده آماده شده است.
معاون پژوهشی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور:
مردم باید خواندن لیبل بر روی مواد غذایی را یاد بگیرند
معاون پژوهشی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد: آموزش مجازی فرصتی ایجاد می کند تا ما بتوانیم این امکان را فراهم کنیم، رقابت سالم در تدریس نیز شکل بگیرد.