تقدیر معاون درمان دانشگاه از انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور
دکتر سید هادی میر هاشمی معاون درمان دانشگاه از انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور در راستای بهبود و نجات بیماران کرونایی تشکر و قدردانی نموده است.
قابل توجه کلیه دانشجویان
کلیه دانشجویان به منظور مشاهده دروس خود به سامانه مجازی مراجعه کنند.
کلیه دانشجویان با توجه به برگزار شدن کلاسها و اجرای آموزش از راه دور می بایست جهت مشاهده دروس خود در سامانه آموزش مجازی دانشگاه به نشانی SBUNAVID.VUMS.AC.IRمراجعه نمایند.
از سوی معاونت دانشجویی فرهنگی انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی گزارش فعالیت های بهمن ماه سال 1398 تشریح شد.
دکتر سارا سهراب وندی برگزاری مراسم معارفه دانشجویان جدید الورود 1398 با حضور نو دانشجویان، نمایندگان محترم معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه و اعضای محترم هیئت رئیسه دانشکده ، برگزاری جلسه شورای فرهنگی با حضور مدیریت محترم فرهنگی دانشگاه، اعضای محترم هیات رییسه دانشکده و نمایندگان محترم تشکل های دانشجویی به همراه ارسال تقویم زمانی نیم سال دوم 1398 شورای فرهنگی و صدور ابلاغ عضویت برای اعضای محترم، برگزاری سلسله کارگاه های تفکر خلاقانه با موضوعات آموزشی– هنری (قلاب بافی و نمد دوزی) برای دانشجویان و همکاران گرامی از اهم فعالیتهای آن معاونت در یکماه گذشته برشمرد.
مراسم معارفه دانشجویان جدید الورود بهمن ماه 1398 برگزار شد
دکتر میرزای رزاز رئیس انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی ضمن خیر مقدم دانشجویان جدید الورود ، برجستگی های علمی و تحقیقاتی انستیتو و دانشکده را با قدمت 60 سال یاد آور شدند و از پی گیری بحث توانمند سازی کارشناسان تغذیه در تغذیه بالینی و حضور در کنار پزشکان متخصص و کادر درمانی توسط کمیته تحول تغذیه خبر دادند.
شایع مولتی ویتامین
این گروه از ویتامین ها و مکمل های که شما اشاره کرده اید در واقع در کتی گوری و در طبقه بندی داروهای بدون نسخه قرارداده می شود و اینخا می توانند بدون نسخه در اختیار مردم قرار بدهند و این داروهای بدون نسخه در همه جای دنیا رایج است و مس توانند به فروش برسانند
رئیس انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
طی چند روز آینده اپلیکیشن تاک به منظور پاسخگویی به سوالات شهروند در زمینه تغذیه راه اندازی می گردد
رئیس انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی از راه اندازی اپلیکیشن تغذیه ایمنی و کرونا ( تاک ) به منظور پاسخگویی به سئوالات شهروند سراسر کشور با موضوع تغذیه و نقش آن در بالا بردن سیستم ایمنی بدن در مقابل بیماری کرونا خبرداد.
هشدار رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور
با توجه به شیوع بیماری کرونا مردم از مصرف خودسرانه مکمل ها پرهیز کنند
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور از مردم خواست با توجه به شیوع بیماری کرونا قبل از مصرف مکمل ها و مولتی ویتامین ها با مشاورین و متخصصان علوم تغذیه مشورت کنند.
انالله و انا الیه راجعون
پیام تسلیت رئیس انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی به مناسبت درگذشت جناب آقای دکتر حبیب اله پیروی
نیمه شب دیشب به علت ابتلاء به کرونا، روح بلند و آسمانی استاد دکتر حبیب اله پیروی، استاد وارسته اخلاق و معرفت، خداشناس و خدا ترس واقعی، که انصافا دوستدار و حبیب خدا بود به جایگاه اصلی، معنوی و ملکوتی عرش الهی پر کشید.
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای خبرداد:
تدوین اولین دستور العمل جامع حمایتی تغذیه ای بیماران مبتلا به کرونا
تدوین اولین دستورالعمل حمایت های جامع تغذیه ای در بیماران سرپائی و بستری مبتلا به کرونا در بیمارستان ها برای اولین بار در ایران در کشور انجام شد.
رئیس انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
برای مقابله با ویروس کرونا بهتراست سطح ویتامین D کافی داشته باشیم
رئیس انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی گفت: کمبود ویتامین D می تواند توان ایمنی بدن را پایین بیاورد. بنابراین اگر کمبود ویتامین D داشته باشیم مقابله با ویروس کرونا برای بدن سخت تر می شود.