در انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی برگزار شد:
برگزاری مراسم هفته دفاع مقدس
به مناسبت هفته دفاع مقدس و به منظور تجلیل از ایثار و فداکاری پیشکسوتان عرصه مقاومت، جانبازان سرافراز، خانواده معظم شهدا و ایثارگران، مراسمی روز چهارشنبه 7 مهر ساعت 11در تالار اجتماعات انستیتو و دانشکده علوم تغذیه وصنایع غذایی با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار شد.
پیام آغاز سال تحصیلی معاونت آموزشی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
همانگونه که فصل بهار آغاز رویش دوباره طبیعت است، فصل پاییز نیز آغاز سفر در مسیر علم و دانش است.
خیر مقدم انجمن اسلامی
خیر مقدم انجمن اسلامی
به مناسبت فرا رسیدن روز جهانی سالمندان
توجه به بهبود سبک زندگی سالمندان
بر اساس تعریف سند ملی سالمندی، افراد دارای سن 60 سال و بالاتر، سالمند نامیده می شوند. جمعیت ایران نیز در حال حاضر در مرحله انتقال ساختار سنی از جوانی به سالخوردگی است. با رشد سریع سالمندی پیش بینی می شود نزدیک به یک چهارم از جمعیت ایران در دهه های آتی در این رده سنی قرار گیرند.
مدیریت امور فرهنگی
ششمین مسابقه از سلسله مسابقات گوهر معرفت
در انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
بازدید فرمانده قرارگاه کرونا
امضای تفاهم نامه همکاری مشترک
انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور" و "گروه صنعتی و پژوهشی زر"
در انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
راه اندازی مرکز تجمیعی واکسیناسیون کرونا
انجیر:
میوه ای بهشتی
زردآلو :
یک میوه تابستانی