لیست اخبار صفحه :48
مدیریت وزن دختران و زنان به تخمک گذاری های فعال کمک می کند
عضو هیئت علمی گروه تغذیه بالینی و رژیم درمانی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:

مدیریت وزن دختران و زنان به تخمک گذاری های فعال کمک می کند

عضو هیات علمی گروه تغذیه بالینی و رژیم درمانی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اعلام کرد: اپیدمی جهانی اضافه وزن و چاقی به یکی از بزرگترین معضلات بهداشت عمومی در سراسر جهان تبدیل و شیوع آن در میان زنان در سنین باروری رو به افزایش گزارش شده است. همراه با شیوع چاقی و اضافه وزن در زنان، شیوع اختلالات تخمک گذاری نیز در زنان در سنین باروری بالا است

و استقرار دبیرخانه شورا در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور
تشکیل شورای راهبری فناوری و نوآوری در صنعت غذا در معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری

و استقرار دبیرخانه شورا در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور

نظر به جایگاه و اهمیت ویژه غذا در دو حوزه امنیت غذایی و ایمنی غذایی در کشور، شورایی به عنوان شورای راهبری فناوری و نوآوری در صنعت غذا در معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری تشکیل گردیده و با توجه به نقش انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور در این حوزه بنا به تصمیم معاونت محترم رئیس جمهور دبیرخانه این شورا در انستیتو تحقیقات تغذیه ای مستقر گردد و طی حکمی ریاست دبیرخانه شورای راهبری فناوری و نوآوری در صنعت غذا به دکتر رزاز محول شد.

 روش های نامناسب تغذیه دوران شیرخوارگی یکی از علل اصلی سوء تغذیه است
سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور:

روش های نامناسب تغذیه دوران شیرخوارگی یکی از علل اصلی سوء تغذیه است

سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد: روش های نامناسب تغذیه دوران شیرخوارگی، یکی از علل اصلی سوء تغذیه در این دوران است که منجر به افزایش مرگ و میر کودکان زیر پنج سال و همچنین ابتلا به بیماری های عفونی و تشدید آن ها می شود.

اولین جلسه شورای بسیج دانشکده تغذیه و صنایع غذایی برگزار شد
مسئول کانون بسیج جامعه پزشکی دانشکده تغذیه و صنایع غذایی و انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی خبر داد؛

اولین جلسه شورای بسیج دانشکده تغذیه و صنایع غذایی برگزار شد

مسئول کانون بسیج جامعه پزشکی دانشکده تغذیه و صنایع غذایی و انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور از برگزاری اولین جلسه شورای بسیج دانشکده تغذیه و صنایع غذایی سه شنبه مورخ 25/6/99 خبر داد و گفت: در این جلسه پیرامون وظایف افراد در گروه بسیج، برنامه های هفته دفاع مقدس و ماه صفر بحث و تبادل نظر شد.

سومین جلسه هم اندیشی صاحبنظران و فعالان حوزه غذا و تغذیه در خصوص ارتقای فرهنگ و پیاده سازی تغذیه سالم در جامعه برگزار شد

سومین جلسه هم اندیشی صاحبنظران و فعالان حوزه غذا و تغذیه در خصوص ارتقای فرهنگ و پیاده سازی تغذیه سالم در جامعه برگزار شد

سومین جلسه هم اندیشی صاحبنظران و فعالان حوزه غذا و تغذیه در خصوص ارتقای فرهنگ فرهنگ و پیاده سازی تغذیه سالم در جامعه با حضور دکتر جلال الدین میرزای رزاز سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، دکتر بهروز جنت، دکتر مجید حاجی فرجی، مهندس مجید شایسته، دکتر علیرضا مناقبی، مجید محمدخانی، دکتر میرزاپور از فعالان حوزه غذا و تغذیه، دکتر خرمی مجری کمپین ملی تغذیه سالم و احمد امیرصالحی مدیر روابط عمومی انستیتو یکشنبه 30/ 6/99 برگزار شد.

مدعیان طب سنتی موجب کاهش مصرف لبنیات در کشور شده اند
رئیس انستیتو انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی:

مدعیان طب سنتی موجب کاهش مصرف لبنیات در کشور شده اند

به گزارش روابط عمومی انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی به نقل از خبرگزاری ایرنارئیس انستیتو تغذیه و صنایع غذایی گفت: مصرف لبنیات برای رشد و استحکام استخوانها و پیشگیری از بیماری‌های اسکلتی ضروری است. مصرف آن در ایران حدود نصف میانگین جهانی است اما گرانی و تورم از یک طرف و حرف‌های غیر علمی برخی مدعیان طب سنتی باعث سیر نزولی مصرف این ماده غذایی ضروری شده است.

×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست