سرپرست معاونت تحقیقات و فناوری انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور
رسانه ها مهمترین عامل در ارتقای فرهنگ تغذیه کشور هستند
رسانه ها ، صدا و سیما، شبکه های اجتماعی و شبکه های مختلف اطلاع رسانی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور می توانند نسبت به نحوه خرید و انتخاب صحیح مواد غذایی سالم و مغذی، آگاهی لازم را انجام دهند.
16 آذر
روز دانشجو گرامی باد
پیام دکتر مرتضویان سرپرست انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی به مناسبت 16 آذر روز دانشجو
افتخار ملی، از خرمن شما دانشجویان خوشه می چیند و عزت و سربلندی، از آبی عزم و نشاط آسمان شما می بارد. فرداهای سبز، دست امید به دامان شما دراز کرده و نیازهای فردا چشم انتظار به تلاش بی درنگ و خستگی گریز شما دوخته اند.
گزارش فعالیت آبان ماه سال 1399 معاونت دانشجویی و فرهنگی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور؛
گزارش فعالیت آبان ماه سال 1399 معاونت دانشجویی و فرهنگی انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی به شرح ذیل ارایه می شود.
مراسم تودیع و معارفه سرپرست انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی برگزار شد
مراسم تودیع و معارفه سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور
سازمان بهداشت جهانی برگزار می کند؛
جشنواره فیلم های کوتاه با موضوع بهبود رژیم غذایی، تغذیه و ایمنی مواد غذایی
جشنواره فیلم های کوتاه و انیمیشین با موضوع بهبود رژیم غذایی، تغذیه و ایمنی مواد غذایی با هدف جذب نسل جدید تهیه کننده فیلم برای حمایت و ارتقا مسائل بهداشتی از سوی سازمان بهداشت جهانی برگزار می شود.
هفته اطلاع رسانی تغذیه صحیح
( 10 الی 16 آذر )
تغذیه در دوران نوجوانی: سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور:
حدود 25 درصد از رشد قدی بزرگسالان در طول دوران نوجوانی به دست می آید.
سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد: برای تامین انرژی مورد نیاز نوجوانان توصیه می شود حتی الامکان برنامه غذایی روزانه آن ها باید شامل همه وعده های غذایی اصلی و میان وعده ها باشد.
عروج ملکوتی و سرفرازانه دکتر محسن فخری زاده تسلیت باد
عروج ملکوتی و سرفرازانه دکتر محسن فخری زاده را به محضر مبارک مقام معظم رهبری و ملت شهیدپرور ایران تبریک و تسلیت عرض می نماییم
شهادت مظلومانه دکتر محسن فخری زاده تسلیت باد
بسم رب الشهداوالصدیقین : دکتر میرزای رزاز سرپرست انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی