سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور:
غذای دریافتی کودکان باید از چاقی آن ها پیشگیری کند
سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد: غذای دریافتی کودکان در سنین 6 تا 12 سال بهتر است طوری تنظیم شود که رشد و نمو آن ها مطلوب باشد و از چاقی آن ها پیشگیری کند.
متخصص تغذیه و عضو هیات علمی گروه تغذیه بالینی رژیم درمانی دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:
90 درصد موارد مبتلا به دیابت نوع دو است که بیشتر با تغذیه و فعالیت بدنی مرتبط می باشد
متخصص تغذیه و عضو هیات علمی گروه تغذیه بالینی رژیم درمانی دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اعلام کرد: 10 درصد موارد مبتلا به دیابت، از نوع یک و 90 درصد موارد ابتلا از نوع دو است که این نوع بسیار به شیوه زندگی و تغذیه ارتباط دارد و با تغییر شیوه زندگی قابل پیشگیری است.
سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور:
کودکان باید از یک رژیم متعادل شامل همه گروه های غذایی توصیه شده پیروی کنند
سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد: نکته مهم در تغذیه کودکان این است که اگر آن ها از یک رژیم متعادل پیروی کنند که شامل همه گروه های غذایی توصیه شده باشد، باعث می شود انرژی لازم برای فعالیت جسمی آن ها تامین شود که برای رشد و سلامت روان آن ها و همچنین کنترل وزن آن ها مهم است و از طرفی نیازی به مصرف مکمل های ویتامین و مواد معدنی نخواهند داشت.
در هفدهمین دوره جشنواره برترین های روابط عمومی ایران؛
روابط عمومی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور به عنوان برترین انتخاب شد
روابط عمومی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور به عنوان برترین روابط عمومی در هفدهمین دوره جشنواره برترین های روابط عمومی ایران در رشته "پژوهش ارتباطی" به دلیل رعایت استانداردهای علمی – صنفی، خلاقیت در کار و داشتن کیفیت و کمیت مناسب فعالیت ها انتخاب شد.
ثبت قدیمی ترین نهاد آموزشی، پژوهشی حوزه تغذیه در سازمان ملی یونسکو
انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
یک متخصص تغذیه و عضو هیات علمی گروه تغذیه بالینی دانشکده علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:
عدم تغذیه مناسب سبب اختلال در سلامت کودکان می شود
یک متخصص تغذیه و عضو هیات علمی گروه تغذیه بالینی دانشکده علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اعلام کرد: عدم تغذیه مناسب و مصرف بیش از حد یا کمتر از نیاز در کودکان سبب اختلال در سلامت کودکان می شود که در ایران شاهد هر دو مورد هستیم.
گزارش فعالیت مهرماه سال 1399 معاونت دانشجویی و فرهنگی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور:
گزارش فعالیت مهرماه سال 1399 معاونت دانشجویی و فرهنگی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور به ترتیب ذیل ارائه می شود.
دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی کشور تجهیز به امکانات مورد نیاز برای کلاس های آنلاین شده است
کلاس های 6، 7 و PhD دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی کشور تجهیز به امکانات مورد نیاز جهت برگزاری کلاس های آنلاین شده است.
استادیار گروه تحقیقات تغذیه انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور:
عادات غذایی همراه با کاهش دریافت کلسیم منجر به کاهش تراکم استخوان می شود
استادیار گروه تحقیقات تغذیه انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد:
سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور:
نیازهای تغذیه ای نوزاد شیرخوار بعد از شش ماهگی فقط با شیر برآورده نمی شود
سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد: بعد از شش ماهگی نیازهای غذایی شیرخوار فقط با شیر برآورده نمی شود؛ بلکه باید علاوه بر شیر، غذای کمکی را نیز برای نوزاد شروع کرد. همزمان با شروع غذای کمکی، تغذیه با شیر مادر همچنان مکرر و برحسب میل و تقاضای شیرخوار، ادامه داشته و حتی دفعات تغذیه با شیر مادر افزایش می یابد.