مراسم معارفه دانشجویان جدید الورود بهمن ماه 1398 برگزار شد
دکتر میرزای رزاز رئیس انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی ضمن خیر مقدم دانشجویان جدید الورود ، برجستگی های علمی و تحقیقاتی انستیتو و دانشکده را با قدمت 60 سال یاد آور شدند و از پی گیری بحث توانمند سازی کارشناسان تغذیه در تغذیه بالینی و حضور در کنار پزشکان متخصص و کادر درمانی توسط کمیته تحول تغذیه خبر دادند.
شایع مولتی ویتامین
این گروه از ویتامین ها و مکمل های که شما اشاره کرده اید در واقع در کتی گوری و در طبقه بندی داروهای بدون نسخه قرارداده می شود و اینخا می توانند بدون نسخه در اختیار مردم قرار بدهند و این داروهای بدون نسخه در همه جای دنیا رایج است و مس توانند به فروش برسانند
رئیس انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
طی چند روز آینده اپلیکیشن تاک به منظور پاسخگویی به سوالات شهروند در زمینه تغذیه راه اندازی می گردد
رئیس انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی از راه اندازی اپلیکیشن تغذیه ایمنی و کرونا ( تاک ) به منظور پاسخگویی به سئوالات شهروند سراسر کشور با موضوع تغذیه و نقش آن در بالا بردن سیستم ایمنی بدن در مقابل بیماری کرونا خبرداد.
هشدار رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور
با توجه به شیوع بیماری کرونا مردم از مصرف خودسرانه مکمل ها پرهیز کنند
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور از مردم خواست با توجه به شیوع بیماری کرونا قبل از مصرف مکمل ها و مولتی ویتامین ها با مشاورین و متخصصان علوم تغذیه مشورت کنند.
انالله و انا الیه راجعون
پیام تسلیت رئیس انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی به مناسبت درگذشت جناب آقای دکتر حبیب اله پیروی
نیمه شب دیشب به علت ابتلاء به کرونا، روح بلند و آسمانی استاد دکتر حبیب اله پیروی، استاد وارسته اخلاق و معرفت، خداشناس و خدا ترس واقعی، که انصافا دوستدار و حبیب خدا بود به جایگاه اصلی، معنوی و ملکوتی عرش الهی پر کشید.
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای خبرداد:
تدوین اولین دستور العمل جامع حمایتی تغذیه ای بیماران مبتلا به کرونا
تدوین اولین دستورالعمل حمایت های جامع تغذیه ای در بیماران سرپائی و بستری مبتلا به کرونا در بیمارستان ها برای اولین بار در ایران در کشور انجام شد.
رئیس انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
برای مقابله با ویروس کرونا بهتراست سطح ویتامین D کافی داشته باشیم
رئیس انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی گفت: کمبود ویتامین D می تواند توان ایمنی بدن را پایین بیاورد. بنابراین اگر کمبود ویتامین D داشته باشیم مقابله با ویروس کرونا برای بدن سخت تر می شود.
رئیس انجمن تغذیه ایران
برای تقویت سیستم ایمنی و مقابله با کرونا ویروس توصیه های تغذیه ای را جدی بگیریم
رئیس انجمن تغذیه ایران گفت: شاه کلید پیشگیری از ابتلا به کروناویروس افزایش و تقویت سیستم ایمنی و دفاعی بدن از طریق تغذیه سالم و اصلاح سبک زندگی است.
کاهش وزن باید زیر نظر مشاور تغذیه انجام شود
رژیم غذایی سالم نصف دریافت کالری از منابع غلات می باشد و نشاسته های که در واقع بتوانند تامین کننده نیازهای فرد از نظر انرژی باشد تقریبا بین 10 تا 20 درصد نیازهای کل انرژی از پروتئین و مابقی از چربیها ساده می باشد.
با تغذیه سالم می توان 60 درصد بار بیماریها را در آینده کاهش داد
تغذیه نقش بسیار تاثیرگذاری در کاهش بیماری های غیر واگیر دارد براساس تحقیقات و مطالعات انجام گرفته با تغذیه صحیح می توان حدود 55 تا 60 درصد بار بیماری ها را در دهه های آینده کاهش دهد.