کتابخانه
راه اندازی بخش کتابخانه کرونا در پورتال کتابخانه مرکزی
ایجاد بخشی تحت عنوان کتابخانه کرونا در پورتال کتابخانه مرکزی و کتابخانه دیجیتال دانشگاه
همکاری های انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور با دانشکده مجازی آموزش پزشکی و مدیریت گسترش می یابد
جلسه رییس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور با رییس دانشکده مجازی آموزش پزشکی و مدیریت در راستای گسترش همکاری های هر دو در آموزش مجازی برگزار شد.
مدیرتغذیه جامعه دانشکده تغذیه دانشگاه شهید بهشتی
تغذیه کودکان در شرایط کرونا تفاوتی با قبل ندارد
مدیر تغذیه جامعه دانشکده تغذیه دانشگاه شهید بهشتی اعلام کرد: تغذیه کودکان در شرایط کرونا تفاوتی با قبل ندارد و اگربه توصیه کارشناسان و متخصصین تغذیه کودکان توجه شود، نیاز به کار خاصی در تغذیه کودکان در دوره کرونا نیست.
معاون آموزشی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
تمامی فعالیت های آموزشی، بصورت مجازی در حال برگزاری است
معاون آموزشی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی اعلام کرد: از زمان آغاز بحران کرونا تمامی فعالیت های آموزشی در دانشکده علوم تغذیه به صورت مجازی برگزار شده است و همچنان ادامه دارد.
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور
افراد افسرده در بحران کرونا عصرها شیر نیمه گرم بنوشند
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد: افرادی که در بحران کرونا دچار افسردگی و اضطراب شدهاند، بهتر است عصرها شیر نیمه گرم بنوشند و البته با توجه به شدت بیماری میتوانند مکمل استفاده کنند اما در مواردی همچون تپش قلب حتما باید مداخلههای روانشناسی و روانپزشکی صورت بگیرد.
اولین جلسه کلاس آموزش مجازی در سامانه
به گزارش روابط عمومی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اولین جلسه کلاس آموزش برگزار شد
راه اندازی سالن وب کنفرانس انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
به گزارش روابط عمومی انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی با توجه به شرایط حاضر و اپیدمی کوید 19 در کشور، سالن وب کنفرانس انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی از ابتدای اردیبهشت ماه جاری راه اندازی گردیده است.
آکادمی مجازی علوم تغذیه و صنایع غذایی در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشورراه اندازی
انستیتو علوم تغذیه ای و صنایع غذایی در شرایط اپیدمی کووید 19 نسبت به راه اندازی آکادمی مجازی علوم تغذیه و صنایع غذایی که طی چند ماه قبل به منظور بهره برداری، برگزاری کارگاه ها و کلاس های آموزشی مرتبط در سراسر کشور طراحی و ساماندهی شده بود، با تاکید به بهره برداری در این ایام راه اندازی شد.
توصیههایی برای تقویت سیستم ایمنی با استمرار شیوع کرونا
به گزارش روابط عمومی انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور به نقل از خبرگزاری میزان این عضو هیات علمی انستیتو تحقیقات تغذیه به بیان توصیههایی برای تقویت سیستم ایمنی با استمرار شیوع کرونا پرداخت.
طرح برآورد نیروی انسانی تغذیه مورد تایید نیست
به گزارش روابط عمومی انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور به نقل از خبرگزاری ایرنا رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور اعلام کرد که طرح دانشگاه علوم پزشکی کرمان مبنی بر برآورد نیروی انسانی مورد نیاز رشتههای علوم پزشکی تا سال ۱۴۰۴ که برای رشتههای علوم تغذیه منتشر شده مورد تایید نیست و مصوب نخواهد شد.