.
.
جلسه مرکز نوآوری و مرکز رشد برگزار شد
جلسه مشترک حوزه نوآوری معاونت علمی و نوآوری ریاست جمهوری و انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور با محوریت مرکز نوآوری و رشد انستیتو برگزار شد
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور:
افزایش سیستم ایمنی بدن در بحران کرونا با رعایت نکات تغذیه ای امکانپذیر است
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد: با توجه به موج دوم کوید19 و آمار روزافزون مبتلایان و فوتی های ناشی از این بیماری، افزایش سیستم ایمنی و مقاومت بدن در بحران کرونا با رعایت نکات تغذیه ای امکانپذیر است.
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور
بررسی ایمنی غذایی وظیفه ذاتی سازمان های نظارتی است
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد: بررسی و تضمین های ضروری ایمنی غذایی وظیفه ذاتی سازمان های نظارتی همچون سازمان غذا و دارو و سازمان ملی استاندارد است که باید در تمامی مراحل تولید مواد غذایی نظارت داشته باشند.
جلسه شورای همکاری مشترک بین دانشگاه صنعتی شریف و انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور برگزار شد
جلسه شورای همکاری مشترک بین دانشگاه صنعتی شریف و انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور با حضور دکتر حمیدرضا ربیعی رییس و موسس مرکز تحقیقاتی فناوری اطلاعات و ارتباطات پیشرفته دانشگاه صنعتی شریف، دکتر جلال الدین میرزای رزاز، دکتر مرتضی عبداللهی معاون پژوهشی، دکتر ناصرکلانتری مدیرتغذیه جامعه دانشکده تغذیه دانشگاه شهید بهشتی و دکتر مرجان عجمی مسئول ترجمان دانش همگانی تغذیه انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور برگزار شد.
کتابخانه
شبکه نویسندگان همکار به سامانه علمسنجی افزوده شد
امکان مشاهده شبکه نویسندگان همکار هر فرد در سامانه علم سنجی دانشگاههای عوم پزشکی فراهم شده است.
مدیرگروه تحقیقات سیاستگذاری و برنامه ریزی غذا و تغذیه انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور:
آلودگی های شیمیایی، فیزیکی و میکروبی ایمنی به عنوان بعدی از امنیت غذایی، جامعه را تحت تاثیر قرار می دهد
مدیرگروه تحقیقات سیاستگذاری و برنامه ریزی غذا و تغذیه انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد: دسترسی به غذای سالم و ایمن از ابعاد امنیت غذایی محسوب می شود که در این راستا آلودگی های شیمیایی، فیزیکی و میکروبی ایمنی و به تبع آن امنیت غذایی جامعه را تحت تاثیر قرار می دهد.
براساس آخرین نتایج انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور
دریافت مکمل پروبیوتیک به مدت 4 ماه از افزایش سطح سرمی LBP جلوگیری می کند
براساس آخرین نتایج انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، دریافت مکمل پروبیوتیک در مقایسه با گروه دارونما به مدت 4 ماه از افزایش سطح سرمی LBPجلوگیری میکند. علاوه بر آن، سبب بهبود سطح سرمی TNF-αو 25-هیدروکسی ویتامین D3 و تسریع کاهش وزن در بیماران تحت جراحی مینی¬بای پس معده میشود. اگر چه، بیشتر اثرات مشاهده شده تا 9 ماه پس از اتمام مداخله باقی نخواهد ماند.
استاديار دانشکده علوم تغذيه و صنايع غذايي دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي:
هیچ نوع افزودنی به عنوان مواد نگهدارند در شیر و فرآورده ای لبنی وجود ندارد
استاديار دانشکده تغذيه و صنايع غذايي دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي اعلام کرد: براساس استانداردهای ملی و ضوابطی که سازمان غذا و دارو در وزارت بهداشت ایران دارد، هیچ نوع افزودنی به عنوان نگهدارنده در شیر و فرآورده های لبنی وجود ندارد.
براساس آخرین نتایج انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور
به کارگیری جاذب اکسیژن در محصولات لبنی پروبیوتیکی توصیه می شود
به کارگیری جاذب اکسیژن در محصولات لبنی پروبیوتیکی از جمله پنیر به عنوان اقدامی موثر و عملی در جهت تامین سلامتی مصرف کننده توصیه می شود.