عضو هیات علمی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور:
60 درصد بیماران بستری در آی سی یو سوء تغذیه دارند
عضو هیات علمی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد: 60 درصد بیمارانی که در آی سی یو بستری می شوند دچار سوء تغذیه هستند. چرا که دریافت غذایی خوبی ندارند. این بیماران باید با انواع تغذیه های حمایتی مدیریت شوند.
استادیار گروه تغذیه بالینی و رژیم درمانی دانشکده علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:
زنان باردار در دوران کرونا باید باید از یک رژیم غذایی متعادل و متنوع پیروی کنند
استادیار گروه تغذیه بالینی و رژیم درمانی دانشکده علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اعلام کرد: زنان باردار باید در دوران کرونا با رعایت پروتکل های بهداشتی و پیروی از یک رژیم غذایی متعادل و متنوع در جهت پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا اقدام کنند.
مدیر اجرایی آموزش دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی :
مصرف میان وعده های غذایی قند خون را تنظیم می کند
مدیر اجرایی آموزش دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی اعلام کرد: مصرف میان وعده های غذایی به تامین موادمغذی، ویتامین ها و بخشی از انرژی مصرفی افراد کمک می کند و فرصتی فراهم می آورد تا قند خون بدن تنظیم و رفع گرسنگی شود.
مسئول دپارتمان ترجمان دانش انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور:
داشتن الگوی صحیح غذایی مهم است / مهم نیست که چند ساله هستید
مسئول دپارتمان ترجمان دانش انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد: انرژی و مواد مغذی موردنیاز شما در یک الگوی غذایی صحیح تامین می شود. تغذیه خوب به ارتقای سلامت و پیشگیری از ابتلا به بیماری های ناشی از رژیم نادرست کمک می کند.
مدیرگروه آموزشی تغذیه جامعه دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:
چاقی کودکان باید به عنوان مشکل سلامت همگانی مطرح شود
مدیرگروه آموزشی تغذیه جامعه دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اعلام کرد: چاقی کودکان باید به عنوان مشکل سلامت همگانی مطرح و مداخلات مناسب برای کاستن شیوع و بروز چاقی در بین کودکان توسط سلامت کشور اجرا شود تا در زمینه تامین سلامت کودکان بتوانیم موفق شویم.
مسئول ترجمان دانش انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور:
150 دقیقه فعالیت فیزیکی با شدت متوسط طی هفته به سلامت قلب و عروق کمک می کند
مسئول ترجمان دانش انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد: کنترل وزن یکی از اصول مهم حفظ سلامتی است به طوری که 75 دقیقه فعالیت فیزیکی شدید یا 150 دقیقه فعالیت فیزیکی با شدت متوسط طی هفته به سلامت قلب و عروق کمک می کند.
مدیرگروه تغذیه بالینی و رژیم درمانی دانشکده علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:
آبکی بودن شیر نایلونی شایعه است
مدیرگروه تغذیه بالینی و رژیم درمانی دانشکده علوم تغذیه وصنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اعلام کرد: کیفیت شیر نایلونی با سایر شیرها تفاوتی ندارد و عاری از هرگونه مواد افزودنی است و ارزان بودن آن به دلیل نایلونی بودن بسته شیر است.
مدیرگروه آموزشي تغذیه جامعه دانشکده علوم تغذیه و صنايع غذايي دانشگاه علوم پزشكي شهید بهشتی:
گروه تغذیه جامعه جهت پاسخگویی به نیازهای تغذیه ای مردم تلاش می کند
مدیرگروه آموزشي تغذیه جامعه دانشکده علوم تغذیه و صنايع غذايي دانشگاه علوم پزشكي شهید بهشتی اعلام کرد: گروه تغذیه جامعه در دانشکده علوم تغذیه و صنايع غذايي با الهام از ایده و تفکر در راستای پاسخگویی به نیازها و مشکلات مردم در امور تغذیه ای، تلاش می کند.
برنامه امتحانات نیم سال99-98
برنامه امتحانات نیم سال99-98
استادیار گروه تغذیه بالینی و رژیم درمانی دانشکده علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:
الگوی غذایی افراد نقش تعیین کننده ای در پدر و مادر شدن آن ها دارد.
استادیار گروه تغذیه بالینی و رژیم درمانی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اعلام کرد: در حال حاضر طبق مطالعات انجام شده، عوامل تغذیه ای نقش تعیین کننده ای در باروری و ناباروری دارند. نوع تغذیه هر فرد در دوران بارداری، بر کیفیت باروری نسل های بعد نیز اثرگذار است.