کتابخانه
پروتکل مدیریت منابع علمی، کتابخانه مرکزی و اسناد به منظور پیشگیری و مراقبت از انتشار ویروس کرونا (کووید19 )
پروتکل مدیریت منابع علمی، کتابخانه مرکزی و اسناد به منظور پیشگیری و مراقبت از انتشار ویروس کرونا (کووید19 )
کتابخانه
ناشر وب آو ساینس، پایگاه رایگانی در مورد ویروس کرونا ارائه داد
به اخبار و تحقیقات در مورد کروناویروس دسترسی یابید.
کتابخانه
دسترسی رایگان به تحقیقات کووید 19 در اسکوپوس
برای حمایت از محققان و متخصصان، پایگاه استنادی اسکوپوس، اطلاعات در مورد این بیماری را به صورت رایگان در دسترس قرار داد.
کتابخانه
آشنایی با پایگاههای اطلاعاتی رایگان در مورد کووید 19
معرفی موتور جستجوهای علمی و مجموعه دادگان و پایگاههای علمی رایگان در مورد ویروس کرونا خواهیم پرداخت.
توصیه های رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای وصنایع غذایی کشور
روزه داران به مناسبت فرا رسیدن ماه مبارک رمضان
روزه داری نه تنها عارضه ای در افراد سالم ایجاد نمی کند بلکه سبب تقویت سیستم ایمنی بدن، کاهش واکنش های التهابی در بدن ارتقاء واکنش بدن می گردد.
رییس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع موادغذایی کشور:
کرونا مهم ترین چالش جامعه بشری پس از جنگ جهانی دوم است
رییس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع موادغذایی کشور اعلام کرد: بیماری کرونا اکنون یکه تاز بسیاری از میادین بهداشتی، اقتصادی و سیاسی است و به اذعان بسیاری از متولیان بهداشتی بین المللی، این بیماری مهم ترین چالش جامعه بشری پس از جنگ جهانی دوم است.
بیماران بهبود یافته از کرونا که نمایه توده ای بدن آنها کمتر از 5/18 است می بایست به متخصصان تغذیه مراجعه نمایند.
بیماران کرونایی بهبود یافته پس از درمان برای محاسبه توده بدنی به اپلیکیشن تاک مراجعه نمایند چون به دلیل عدم آگاهی مراقبین بیمار در منزل که دچار سوء تغذیه هستند می تواند موجب تضعیف مجدد سیستم ایمنی بیمار گردد.
تقدیر معاون درمان دانشگاه از انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور
دکتر سید هادی میر هاشمی معاون درمان دانشگاه از انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور در راستای بهبود و نجات بیماران کرونایی تشکر و قدردانی نموده است.
قابل توجه کلیه دانشجویان
کلیه دانشجویان به منظور مشاهده دروس خود به سامانه مجازی مراجعه کنند.
کلیه دانشجویان با توجه به برگزار شدن کلاسها و اجرای آموزش از راه دور می بایست جهت مشاهده دروس خود در سامانه آموزش مجازی دانشگاه به نشانی SBUNAVID.VUMS.AC.IRمراجعه نمایند.
از سوی معاونت دانشجویی فرهنگی انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی گزارش فعالیت های بهمن ماه سال 1398 تشریح شد.
دکتر سارا سهراب وندی برگزاری مراسم معارفه دانشجویان جدید الورود 1398 با حضور نو دانشجویان، نمایندگان محترم معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه و اعضای محترم هیئت رئیسه دانشکده ، برگزاری جلسه شورای فرهنگی با حضور مدیریت محترم فرهنگی دانشگاه، اعضای محترم هیات رییسه دانشکده و نمایندگان محترم تشکل های دانشجویی به همراه ارسال تقویم زمانی نیم سال دوم 1398 شورای فرهنگی و صدور ابلاغ عضویت برای اعضای محترم، برگزاری سلسله کارگاه های تفکر خلاقانه با موضوعات آموزشی– هنری (قلاب بافی و نمد دوزی) برای دانشجویان و همکاران گرامی از اهم فعالیتهای آن معاونت در یکماه گذشته برشمرد.