کتابخانه
لیست مقالات اعضای محترم هیئت علمی سال 2019
35 مقاله اعضای هیئت علمی که تا تاریخ 1397/12/12 در اسکوپوس ایندکس شده است.
کتابخانه
لیست کتب ایندکس شده در scopus
لیست کتب منتشر شده اعضای محترم هیئت علمی که در اسکوپوس نمایه شده است
پروتئین های شیر و اثرات سلامت بخش آنها
شير به دليل دارا بودن تركيبات خاص تنها ماده شناخته شده در طبيعت است كه مي تواند به طور متعادل تمام نيازهاي بدن شامل رشد، تامين انرژي، ساخت و ترميم بافت ها را تأمين نمايد. عمده ترين ويژگي شير كه آن را نسبت به ساير مواد غذايي متمايز مي نمايد تركيب پروتئيني و وجود املاح آن به خصوص كلسيم و فسفر است.
خواص درمانی سنجد
رزیتا کمیلی فنودکارشناس تحقیقات انستیتو تحقیقات تغذیه ای وصنایع غذایی گفت:
آکریل آمید
دکتر لیلا میر مقتدایی عضو هیئت علمی دانشکده علوم تغذیه وصنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درمورد مواد غذایی حاوی آکریلآمید گفت:
کتابخانه
فعال شدن آیکون از کتابدار بپرس
دانشجویان، اعضاء محترم هیات علمی و همکاران از طریق این ایکون پرسشهای خود را در رابطه با انواع خدمات کتابخانه ای با کتابخانه مطرح کرده و پاسخ را از طریق ایمیل دریافت خواهند کرد.
افراد گیاه خوار مطلق در معرض خطر کم خونی
کم خونی پرنیشز یک اختلال خونی ناشی از کمبود ویتامین B12است که با عدم توانایی بدن برای مصرف و استفاده مناسب از ویتامینB12 که برای تولید گلبولهای قرمز ضروری است، مشخص می شود. بیماری پرنیشز یک اختلال خودایمنی است و برخی از افراد به شکل ژنتیکی، مستعد ابتلا به این اختلال هستند.
انجام مرحله اول طرح ملی بررسی الگوی مصرف مواد غذایی و وضعیت تغذیه ای خانوار وفرد در کشور
دکتر هدایت حسینی رییس انستیتو تحقیقات تغذیه وصنایع غذایی کشور اجرای مرحله اول طرح ملی بررسی الگوی مصرف مواد غذایی خانوارهای ایرانی را اعلام کرد.
کتابخانه
سامانه خبرهياب پژوهش وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکي
دسترسی به سامانه خبرهياب پژوهش وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکي(نوپا) از طریق لینک زیر میسر میباشد
کتابخانه
آشنایی با پایگاه نتایج پژوهشهای سلامت کشور
پایگاه نتایج پژوهشهای سلامت کشور با هدف گردآوری، انتشار و اشاعه اخبار حاصل از تحقیقات نظام سلامت در کشور راه اندازی شده است.