لیست اخبار صفحه :55
موفقیت تحصیلی کودکان و نوجوانان با تغذیه و شاخص های تغذیه مرتبط است
براساس آخرین تحقیقات انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور

موفقیت تحصیلی کودکان و نوجوانان با تغذیه و شاخص های تغذیه مرتبط است

براساس آخرین تحقیقات انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، موفقیت تحصیلی کودکان و نوجوانان با تغذیه و شاخص های تغذیه ای همچون قد و وزن مرتبط است. سوء تغذیه، گرسنگی و کمبود های تغذیه ای، از جمله کمبود ریز مغذی ها و الگوی غذایی ناسالم با موفقیت کمتر تحصیلی و بالعکس رژیم سالم و وضعیت تغذیه ای مطلوب با موفقیت بیشتر همراه بوده است.

اعلام آمادگی همکاری انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در حوزه امنیت غذایی

اعلام آمادگی همکاری انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در حوزه امنیت غذایی

جلسه هم اندیشی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور با زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با حضور دکتر جلال الدین میرزای رزاز رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور ، نماینده معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، مدیران گروه های تغذیه جامعه و صنایع غذایی برگزار شد.

مصرف مکمل سینبیوتیک تاثیر معنی داری بر کاهش علائم ADHD در کودکان 6 تا 11 سال ندارد
براساس نتایج به دست آمده از انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور

مصرف مکمل سینبیوتیک تاثیر معنی داری بر کاهش علائم ADHD در کودکان 6 تا 11 سال ندارد

براساس نتایج به دست آمده از انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، در مورد تعیین تاثیر مکمل سینبیوتیک بر روی علائم بیماری بیش فعالی-کم توجهی(ADHD) روی کودکان 6 تا 11 سال، مصرف این مکمل تاثیر معنی داری بر این کودکان ندارد

افزودن وایتکس در شیر صحت ندارد
استاديار دانشکده تغذيه و صنايع غذايي دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي:

افزودن وایتکس در شیر صحت ندارد

استاديار دانشکده تغذيه و صنايع غذايي دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي اعلام کرد: در یک برهه زمانی کارشناسی از روی ناآگاهی، بحث وایتکس در داخل شیر را مطرح کرد و موج های رسانه ای این مسئله را در کشور گسترش دادند و نگرانی هایی بین مردم ایجاد کردند.

مصرف شیرهای غیر پاستوریزه بیماریهای عفونی، میکروبی و انواع اسهال ها را به دنبال دارد
مدیرگروه تغذیه بالینی و رژیم درمانی :

مصرف شیرهای غیر پاستوریزه بیماریهای عفونی، میکروبی و انواع اسهال ها را به دنبال دارد

مدیرگروه تغذیه بالینی و رژیم درمانی اعلام کرد: مصرف شیرهای غیر پاستوریزه، امکان دارد بیماریهای عفونی، میکروبی و انواع اسهال ها را به دنبال داشته باشد. اما اولویت ما سالم بودن شیر است و می توانیم از شیر پاستوریزه یا هموژنیزه با حفظ ارزش غذایی آن استفاده کنیم.مصرف شیر برای سلامت بدن ضروری است اما نوشیدن شیر فاسد یا آلوده می تواند باعث بیماری های خطرناکی شود.

فرهنگ سازی کاهش قند، نمک و چربی در رستوران ها از اولویت های مهم است
استادیار گروه تحقیقات سیاستگذاری غذا و تغذیه:

فرهنگ سازی کاهش قند، نمک و چربی در رستوران ها از اولویت های مهم است

کاهش قند، نمک و چربی که یکی از اهداف بزرگ مهم وزارت بهداشت و درمان است و درنظر داشته که تا سال 2020 باید به این مسئله توجه می کردند، در تلاش هستیم تا از طرق مختلف مردم را به کاهش مصرف این موادغذایی تشویق کنیم.

دغدغه روغن پالم افزوده بر شیر نداشته نباشیم
مدیرگروه تحقیقات تغذیه انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور:

دغدغه روغن پالم افزوده بر شیر نداشته نباشیم

مدیرگروه تحقیقات تغذیه انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد: در شیر کم چرب و پرچرب مشکل افزودنی روغن پالم نداریم. چرا که شیری که به عنوان نیم چرب مصرف می شود، 5/2 درصد چربی دارد و نمی تواند پالم داشته باشد.

اعلام آمادگی همکاری انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در حوزه امنیت غذایی

اعلام آمادگی همکاری انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در حوزه امنیت غذایی

جلسه هم اندیشی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور با زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با حضور دکتر جلال الدین میرزای رزاز رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور ، نماینده معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، مدیران گروه های تغذیه جامعه و صنایع غذایی برگزار شد.

×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست