لیست اخبار صفحه :58
از سوی معاونت دانشجویی فرهنگی انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی گزارش فعالیت های بهمن ماه سال 1398 تشریح شد.

از سوی معاونت دانشجویی فرهنگی انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی گزارش فعالیت های بهمن ماه سال 1398 تشریح شد.

دکتر سارا سهراب وندی برگزاری مراسم معارفه دانشجویان جدید الورود 1398 با حضور نو دانشجویان، نمایندگان محترم معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه و اعضای محترم هیئت رئیسه دانشکده ، برگزاری جلسه شورای فرهنگی با حضور مدیریت محترم فرهنگی دانشگاه، اعضای محترم هیات رییسه دانشکده و نمایندگان محترم تشکل های دانشجویی به همراه ارسال تقویم زمانی نیم سال دوم 1398 شورای فرهنگی و صدور ابلاغ عضویت برای اعضای محترم، برگزاری سلسله کارگاه های تفکر خلاقانه با موضوعات آموزشی– هنری (قلاب بافی و نمد دوزی) برای دانشجویان و همکاران گرامی از اهم فعالیتهای آن معاونت در یکماه گذشته برشمرد.

مراسم معارفه دانشجویان جدید الورود بهمن ماه 1398 برگزار شد

مراسم معارفه دانشجویان جدید الورود بهمن ماه 1398 برگزار شد

دکتر میرزای رزاز رئیس انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی ضمن خیر مقدم دانشجویان جدید الورود ، برجستگی های علمی و تحقیقاتی انستیتو و دانشکده را با قدمت 60 سال یاد آور شدند و از پی گیری بحث توانمند سازی کارشناسان تغذیه در تغذیه بالینی و حضور در کنار پزشکان متخصص و کادر درمانی توسط کمیته تحول تغذیه خبر دادند.

 شایع مولتی ویتامین

شایع مولتی ویتامین

این گروه از ویتامین ها و مکمل های که شما اشاره کرده اید در واقع در کتی گوری و در طبقه بندی داروهای بدون نسخه قرارداده می شود و اینخا می توانند بدون نسخه در اختیار مردم قرار بدهند و این داروهای بدون نسخه در همه جای دنیا رایج است و مس توانند به فروش برسانند

طی چند روز آینده اپلیکیشن تاک به منظور پاسخگویی به سوالات شهروند در زمینه تغذیه راه اندازی می گردد
رئیس انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی

طی چند روز آینده اپلیکیشن تاک به منظور پاسخگویی به سوالات شهروند در زمینه تغذیه راه اندازی می گردد

رئیس انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی از راه اندازی اپلیکیشن تغذیه ایمنی و کرونا ( تاک ) به منظور پاسخگویی به سئوالات شهروند سراسر کشور با موضوع تغذیه و نقش آن در بالا بردن سیستم ایمنی بدن در مقابل بیماری کرونا خبرداد.

با توجه به شیوع بیماری کرونا مردم از مصرف خودسرانه مکمل ها پرهیز کنند
هشدار رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور

با توجه به شیوع بیماری کرونا مردم از مصرف خودسرانه مکمل ها پرهیز کنند

رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور از مردم خواست با توجه به شیوع بیماری کرونا قبل از مصرف مکمل ها و مولتی ویتامین ها با مشاورین و متخصصان علوم تغذیه مشورت کنند.

پیام تسلیت رئیس انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی به مناسبت درگذشت جناب آقای دکتر حبیب اله پیروی
انالله و انا الیه راجعون

پیام تسلیت رئیس انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی به مناسبت درگذشت جناب آقای دکتر حبیب اله پیروی

نیمه شب دیشب به علت ابتلاء به کرونا، روح بلند و آسمانی استاد دکتر حبیب اله پیروی، استاد وارسته اخلاق و معرفت، خداشناس و خدا ترس واقعی، که انصافا دوستدار و حبیب خدا بود به جایگاه اصلی، معنوی و ملکوتی عرش الهی پر کشید.

برای مقابله با ویروس کرونا بهتراست سطح ویتامین  D کافی داشته باشیم
رئیس انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی

برای مقابله با ویروس کرونا بهتراست سطح ویتامین D کافی داشته باشیم

رئیس انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی گفت: کمبود ویتامین D می تواند توان ایمنی بدن را پایین بیاورد. بنابراین اگر کمبود ویتامین D داشته باشیم مقابله با ویروس کرونا برای بدن سخت تر می شود.

×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست