آکادمی مجازی علوم تغذیه و صنایع غذایی در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشورراه اندازی
انستیتو علوم تغذیه ای و صنایع غذایی در شرایط اپیدمی کووید 19 نسبت به راه اندازی آکادمی مجازی علوم تغذیه و صنایع غذایی که طی چند ماه قبل به منظور بهره برداری، برگزاری کارگاه ها و کلاس های آموزشی مرتبط در سراسر کشور طراحی و ساماندهی شده بود، با تاکید به بهره برداری در این ایام راه اندازی شد.
توصیههایی برای تقویت سیستم ایمنی با استمرار شیوع کرونا
به گزارش روابط عمومی انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور به نقل از خبرگزاری میزان این عضو هیات علمی انستیتو تحقیقات تغذیه به بیان توصیههایی برای تقویت سیستم ایمنی با استمرار شیوع کرونا پرداخت.
طرح برآورد نیروی انسانی تغذیه مورد تایید نیست
به گزارش روابط عمومی انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور به نقل از خبرگزاری ایرنا رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور اعلام کرد که طرح دانشگاه علوم پزشکی کرمان مبنی بر برآورد نیروی انسانی مورد نیاز رشتههای علوم پزشکی تا سال ۱۴۰۴ که برای رشتههای علوم تغذیه منتشر شده مورد تایید نیست و مصوب نخواهد شد.
کتابخانه
پروتکل مدیریت منابع علمی، کتابخانه مرکزی و اسناد به منظور پیشگیری و مراقبت از انتشار ویروس کرونا (کووید19 )
پروتکل مدیریت منابع علمی، کتابخانه مرکزی و اسناد به منظور پیشگیری و مراقبت از انتشار ویروس کرونا (کووید19 )
کتابخانه
ناشر وب آو ساینس، پایگاه رایگانی در مورد ویروس کرونا ارائه داد
به اخبار و تحقیقات در مورد کروناویروس دسترسی یابید.
کتابخانه
دسترسی رایگان به تحقیقات کووید 19 در اسکوپوس
برای حمایت از محققان و متخصصان، پایگاه استنادی اسکوپوس، اطلاعات در مورد این بیماری را به صورت رایگان در دسترس قرار داد.
کتابخانه
آشنایی با پایگاههای اطلاعاتی رایگان در مورد کووید 19
معرفی موتور جستجوهای علمی و مجموعه دادگان و پایگاههای علمی رایگان در مورد ویروس کرونا خواهیم پرداخت.
توصیه های رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای وصنایع غذایی کشور
روزه داران به مناسبت فرا رسیدن ماه مبارک رمضان
روزه داری نه تنها عارضه ای در افراد سالم ایجاد نمی کند بلکه سبب تقویت سیستم ایمنی بدن، کاهش واکنش های التهابی در بدن ارتقاء واکنش بدن می گردد.
رییس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع موادغذایی کشور:
کرونا مهم ترین چالش جامعه بشری پس از جنگ جهانی دوم است
رییس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع موادغذایی کشور اعلام کرد: بیماری کرونا اکنون یکه تاز بسیاری از میادین بهداشتی، اقتصادی و سیاسی است و به اذعان بسیاری از متولیان بهداشتی بین المللی، این بیماری مهم ترین چالش جامعه بشری پس از جنگ جهانی دوم است.
بیماران بهبود یافته از کرونا که نمایه توده ای بدن آنها کمتر از 5/18 است می بایست به متخصصان تغذیه مراجعه نمایند.
بیماران کرونایی بهبود یافته پس از درمان برای محاسبه توده بدنی به اپلیکیشن تاک مراجعه نمایند چون به دلیل عدم آگاهی مراقبین بیمار در منزل که دچار سوء تغذیه هستند می تواند موجب تضعیف مجدد سیستم ایمنی بیمار گردد.