لیست اخبار صفحه :53
دریافت انرژی و مغذی ها از عوامل تعیین کننده وزن است
استاد گروه تغذیه جامعه دانشکده علوم تغذیه:

دریافت انرژی و مغذی ها از عوامل تعیین کننده وزن است

استاد گروه تغذیه جامعه دانشکده علوم تغذیه اعلام کرد: میزان دریافت و مصرف انرژی از عوامل تعیین کننده وزن در هر انسانی است. پس از یکسو میزان دریافت از طریق غذاها و از سوی دیگر، میزان مصرف آن در نتیجه فعالیت های روزانه از مهمترین عواملی است میزان وزن، چربی و چاقی بدن را تعیین می کند.

رئیس مرکز رشد و نوآوری انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور:

رئیس مرکز رشد و نوآوری انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور:

ایده های خلاقانه بیش از 50 شرکت و هسته در مرکز رشد و نوآوری پذیرفته شدرئیس مرکز رشد و نوآوری انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد: در حال حاضر بیش از 50 شرکت و هسته در مرکز رشد و نوآوری پذیرفته شده اند که برخی از ایده های آن ها به عملیات رسیده است.

.

.

.

.

.

.

جلسه مرکز نوآوری و مرکز رشد برگزار شد

جلسه مرکز نوآوری و مرکز رشد برگزار شد

جلسه مشترک حوزه نوآوری معاونت علمی و‌‌‌‌‌ نوآوری ریاست جمهوری و انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور با محوریت ‌‌مرکز نوآوری و رشد انستیتو برگزار شد

افزایش سیستم ایمنی بدن در بحران کرونا با رعایت نکات تغذیه ای امکانپذیر است
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور:

افزایش سیستم ایمنی بدن در بحران کرونا با رعایت نکات تغذیه ای امکانپذیر است

رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد: با توجه به موج دوم کوید19 و آمار روزافزون مبتلایان و فوتی های ناشی از این بیماری، افزایش سیستم ایمنی و مقاومت بدن در بحران کرونا با رعایت نکات تغذیه ای امکانپذیر است.

بررسی ایمنی غذایی وظیفه ذاتی سازمان های نظارتی است
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور

بررسی ایمنی غذایی وظیفه ذاتی سازمان های نظارتی است

رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد: بررسی و تضمین های ضروری ایمنی غذایی وظیفه ذاتی سازمان های نظارتی همچون سازمان غذا و دارو و سازمان ملی استاندارد است که باید در تمامی مراحل تولید مواد غذایی نظارت داشته باشند.

جلسه شورای همکاری مشترک بین دانشگاه صنعتی شریف و انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور برگزار شد

جلسه شورای همکاری مشترک بین دانشگاه صنعتی شریف و انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور برگزار شد

جلسه شورای همکاری مشترک بین دانشگاه صنعتی شریف و انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور با حضور دکتر حمیدرضا ربیعی رییس و موسس مرکز تحقیقاتی فناوری اطلاعات و ارتباطات پیشرفته دانشگاه صنعتی شریف، دکتر جلال الدین میرزای رزاز، دکتر مرتضی عبداللهی معاون پژوهشی، دکتر ناصرکلانتری مدیرتغذیه جامعه دانشکده تغذیه دانشگاه شهید بهشتی و دکتر مرجان عجمی مسئول ترجمان دانش همگانی تغذیه انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور برگزار شد.

آلودگی های شیمیایی، فیزیکی و میکروبی ایمنی به عنوان بعدی از امنیت غذایی، جامعه را تحت تاثیر قرار می دهد
مدیرگروه تحقیقات سیاستگذاری و برنامه ریزی غذا و تغذیه انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور:

آلودگی های شیمیایی، فیزیکی و میکروبی ایمنی به عنوان بعدی از امنیت غذایی، جامعه را تحت تاثیر قرار می دهد

مدیرگروه تحقیقات سیاستگذاری و برنامه ریزی غذا و تغذیه انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد: دسترسی به غذای سالم و ایمن از ابعاد امنیت غذایی محسوب می شود که در این راستا آلودگی های شیمیایی، فیزیکی و میکروبی ایمنی و به تبع آن امنیت غذایی جامعه را تحت تاثیر قرار می دهد.

×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست