زردآلو
زردآلو يكي از ميوه هاي خوش طعم و مغذي فصل تابستان است. البته انواع خشك و آماده مصرف آن نيز موجود است كه دسترسي به آنرا در ساير فصول سال ميسر مي سازد. زردآلوهاي تازه و پر رنگ تأمين كننده مقادير قابل توجهي بتاكاروتن (ماده پيش ساز ويتامين A) و پتاسيم براي بدن هستند. برگه هاي زردآلو نيز منبع بسيار غني از پتاسيم مي باشند.
آیا به شیر ، پالم افزوده می شود ؟
آیا به شیر ، پالم افزوده می شود ؟
آب بدن
آب بدن
رژیم درمانی در آلزایمر
رژیم درمانی در آلزایمر
نقش توت فرنگی در پیشگیری از سرطان
نقش توت فرنگی در پیشگیری از سرطان
ترکیبات سرطان زا و ضد سرطان در مواد غذایی
ترکیبات سرطان زا و ضد سرطان در مواد غذایی
هر آنچه که باید در مورد خاکشیربدانیم
هر آنچه که باید در مورد خاکشیربدانیم
استویا در صنایع غذایی
استویا در صنایع غذایی
دسترسی به کتب خریداری شده وزارت بهداشت تا سال 2020
برای دسترسی به کتب خریداری شده توسط وزارت بهداشت به وبسایت نوپا قسمت منبع یاب مراجعه کنید
چهارمین تریبون بحث غذا و تغذیه با عنوان "تحلیل نظام غذا و تغذیه: مفاهیم، رویکردها و چالش ها"
چهارمین تریبون بحث غذا و تغذیه با عنوان "تحلیل نظام غذا و تغذیه: مفاهیم، رویکردها و چالش ها" در روز چهارشنبه 29 خرداد 1398 در محل انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور برگزار می گردد.