لیست اخبار صفحه :68
زردآلو

زردآلو

زردآلو يكي از ميوه هاي خوش طعم و مغذي فصل تابستان است. البته انواع خشك و آماده مصرف آن نيز موجود است كه دسترسي به آنرا در ساير فصول سال ميسر مي سازد. زردآلوهاي تازه و پر رنگ تأمين كننده مقادير قابل توجهي بتاكاروتن (ماده پيش ساز ويتامين A) و پتاسيم براي بدن هستند. برگه هاي زردآلو نيز منبع بسيار غني از پتاسيم مي باشند.

چهارمین تریبون بحث غذا و تغذیه با عنوان  "تحلیل نظام غذا و تغذیه: مفاهیم، رویکردها و چالش ها"

چهارمین تریبون بحث غذا و تغذیه با عنوان "تحلیل نظام غذا و تغذیه: مفاهیم، رویکردها و چالش ها"

چهارمین تریبون بحث غذا و تغذیه با عنوان "تحلیل نظام غذا و تغذیه: مفاهیم، رویکردها و چالش ها" در روز چهارشنبه 29 خرداد 1398 در محل انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور برگزار می گردد.

×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست