لیست اخبار صفحه :54
دریافت مکمل پروبیوتیک به مدت 4 ماه از افزایش سطح سرمی LBP جلوگیری می کند
براساس آخرین نتایج انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور

دریافت مکمل پروبیوتیک به مدت 4 ماه از افزایش سطح سرمی LBP جلوگیری می کند

براساس آخرین نتایج انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، دریافت مکمل پروبیوتیک در مقایسه با گروه دارونما به مدت 4 ماه از افزایش سطح سرمی LBPجلوگیری میکند. علاوه بر آن، سبب بهبود سطح سرمی TNF-αو 25-هیدروکسی ویتامین D3 و تسریع کاهش وزن در بیماران تحت جراحی مینی¬بای پس معده میشود. اگر چه، بیشتر اثرات مشاهده شده تا 9 ماه پس از اتمام مداخله باقی نخواهد ماند.

هیچ نوع افزودنی به عنوان مواد نگهدارند در شیر و فرآورده ای لبنی وجود ندارد
استاديار دانشکده علوم تغذيه و صنايع غذايي دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي:

هیچ نوع افزودنی به عنوان مواد نگهدارند در شیر و فرآورده ای لبنی وجود ندارد

استاديار دانشکده تغذيه و صنايع غذايي دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي اعلام کرد: براساس استانداردهای ملی و ضوابطی که سازمان غذا و دارو در وزارت بهداشت ایران دارد، هیچ نوع افزودنی به عنوان نگهدارنده در شیر و فرآورده های لبنی وجود ندارد.

وبینار تخصصی

وبینار تخصصی

مصرف گرایی رسانه ای در بحران فرصت ها و چالش ها

به دنبال حداقل رساندن مشکلات حاصل از کرونا هستیم
مدیرگروه تحقیقات سیاستگذاری و برنامه ریزی غذا و تغذیه انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور:

به دنبال حداقل رساندن مشکلات حاصل از کرونا هستیم

مدیرگروه تحقیقات سیاستگذاری و برنامه ریزی غذا و تغذیه انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد: به دنبال مداخلاتی هستیم که تاثیرگذاری کرونا ویروس و مشکلاتی را که برای امنیت غذایی مردم بوجود آورده است را به بتوانیم به حداقل برسانیم.

جلسه مشترک انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور با شورای سیاستگذاری سلامت برگزار شد

جلسه مشترک انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور با شورای سیاستگذاری سلامت برگزار شد

جلسه مشترک انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور با شورای سیاستگذاری سلامت با حضور دکتر جلال الدین میرزای رزاز رییس انستیتو، دکتر محمدمهدی قاسمی مدیر شبکه سلامت، دکتر مرتضی عبداللهی معاون پژوهشی و دکتر مرجان عجمی مسئول ترجمان دانش همگانی تغذیه انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور برگزار شد.

.

.

.

داشتن الگوی غذایی متنوع برای سلامت و پیشگیری از ابتلا به بیماری های مزمن ضروری است
مسئول ترجمان دانش همگانی تغذیه انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور

داشتن الگوی غذایی متنوع برای سلامت و پیشگیری از ابتلا به بیماری های مزمن ضروری است

مسئول ترجمان دانش همگانی تغذیه انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد: داشتن الگوی غذایی متنوع برای سلامت و پیشگیری از ابتلا به بیماری های مزمن ضروری و برای رشد و تکامل مطلوب حائز اهمیت است.

جلسه دفاع آنلاین سحر نوروزبیگی برگزار شد

جلسه دفاع آنلاین سحر نوروزبیگی برگزار شد

جلسه دفاع آنلاین خانم سحر نوروزبیگی در مقطع کارشناسی ارشد با عنوان "بررسی تاثیر استفاده از انواع جاذب های اکسیژن در خواص کیفی ماست بیفیدوس طی نگهداری یخچالی" در تاریخ 24/3/99 در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور برگزار شد.

×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست