اهمیت رژیم غذایی در تکمیل زنجیره درمان پس از جراحی
دکترغزاله اسلامیان عضو هیئت علمی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی در گفت و گو با خبرنگار روابط عمومی، گفت: بر اساس یافتههای مطالعات، میزان مرگ و میر در بیمارانی که در شرایط سوء تغذیه بعد از عمل جراحی قرار میگیرند حدود۳۳ درصد است.
مراسم جشن معارفه دانشجویان جدید الورود
همزمان با آغاز سال جدید تحصیلی، مراسم جشن معارفه دانشجویان جدید الورود در مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری، با حضور مسئولان و مدیران فرهنگی دانشگاه، اعضای هیات رییسه دانشکده و جمعی از دانشجویان در تالار بوعلی سینا دانشکده برگزار شد.
توصیههای مهم تغذیهای در دوران نقاهت بیماری کووید ۱۹
عضو هیئت علمی دانشکده علوم تغذیه با تاکید بر اهمیت تغذیه در هنگام بیماری و دوران نقاهت گفت: در این دوران بدن به انرژی و مایعات بیشتری نیاز دارد.
سلامت قلب، در گرو نوشیدن آب کافی
دکتر غزاله اسلامیان در گفت و گو با خبرنگار با تاکید بر اینکه ۶۰ تا ۷۰ درصد وزن بدن را آب تشکیل میدهد ادامه داد: مقدار آب مورد نیاز بدن، بهوسیله دمای بدن و فعالیت كلیهها برای دفع مواد زاید و میزان تعریق تعیین میشود
امنیت غذایی برای همه/جهانی پایدار بسازیم که تمام افراد آن امنیت غذایی داشته باشند
“هیچ کس را پشت سر نگذارید” با “تولید بهتر، تغذیه بهتر، محیط زیست بهتر و زندگی بهتر”
راهکارهای کنترل چاقی در کودکان
دکتر غزاله اسلامیان عضو هیئت علمی دانشکده علوم تغذیه و دکتری تخصصی علوم تغذیه در گفت وگو با خبرنگار روابط عمومی گفت: روند افزایشی شیوع اضافه وزن و چاقی فقط محدود به بزرگسالان نیست و متاسفانه به ویژه در پاندمی کرونا روند افزایش وزن در کودکان و نوجوانان شدت گرفت.
رژیم غذایی مناسب برای پیشگیری از آلزایمر
مینا کاویانی کارشناس ارشد علوم تغذیه و مسئول آموزش همگانی انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور در گفت وگو با روابط عمومی آلزایمر را یکی از شایعترین بیماریهای دوران سالمندی برشمرد که نوعی بیماری تخریب اعصاب است و با علایمی نظیر از دست دادن پیشرونده حافظه و عملکرد شناختی همراه است.
دانش آموزان را قبل از ورود به مدرسه با مواد غذایی سالم آشنا کنید
دکتر غزاله اسلامیان در گفتو گو با خبرنگار با اشاره به اینکه با شروع سال تحصیلی جدید، تغذیه دانشآموزان یکی از مهمترین نگرانیهای والدین است اظهار کرد: اینکه کودکان در منزل و مدرسه از چه الگوی غذایی پیروی کنند اهمیت بسیار زیادی دارد.
نکاتی در خصوص نحوه نگهداری شیرهای استریلیزه و پاستوریزه/ ضرورت نگهداری در یخچال پس از بازشدن بسته بندی
ندکتر سعیده اسمعیلی عضو هیئت علمی دانشکده علوم تغذیه در گفت و گو با خبرنگار روابط عمومی با اشاره به شرایط نگهداری شیر گفت: شیر خام به شدت مستعد فاسد شدن است و از بین بردن میکروبهای بیماریزا سبب سالم سازی و افزایش زمان ماندگاری شیر میشود.