کتابخانه
معرفی کتاب
معرفی کتاب درسنامه راهنمای تنظیم برنامه غذایی از انتشارات سال 98 انستیتو تحقیقات تغذیه
انســان بــرای حفــظ ســامتی جســمی وروحــی خــود نیــاز بــه تغذیــه ســالم دارد.در چنــد دهــه اخیــر در اکثــر کشــورهایپیشـرفته و ر حـال توسـعه عـدم توجـه بـهایمنـی غـذا و اسـتفاده نـا درسـت از مـوادغذایــی در زمــره مهمتریــن مشــکاتســامت انســانها در نظــر گرفتــه شــده،کـه در بـروز بیمـاری هـای قلبـی عروقـی،دیابـت، چاقـی، سـرطان و ... نقـش عمـدهای را ایفــا مــی کنــد. بــرای پیشــگیری ازبـروز ایـن بیمـاری هـا بایـد برنامـه غذایـیمناســب بــرای اســتفاده تمامــی افــراد بــهظاهــر ســالم جامعــه تنظیــم شــود تــا بــهحفــظ، تأمیــن و ارتقــاء ســامت جامعــهکمــک گــردد، بــا توجــه بــه عــدم وجــودکتــاب مناســبی در ایــن زمینــه، لــذا بــابهـره گیـری از منابـع جدیـد و کتـب مرجعتغذیــه، کتــاب حاضــر تألیــف گردیــد.فراگیـران اصلـی ایـن کتـاب، دانشـجویانو کارشناســان تغذیــه و رژیــم درمانــیهسـتند. مطالعـه ایـن کتـاب بـه محققیـنعاقـه منـد بـه تغذیـه بـرای افزایـش دانـشدر زمینـه آشـنایی بـا چگونگـی طراحـی وتنظیـم برنامـه غذایـی سـالم بـرای تمامـیافــراد جامعــه توصیــه مــی شــود.