•  

معرفی کتابخانه:

کتابخانه انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی دارای پیشینه 40 ساله میباشد.این کتابخانه در دو طبقه به مساحت حدود 700 مترمربع در منطقه شهرک غرب بنا شده است.

  منابع کتابخانه

  • کتابهای مجموعه حدود 12/000جلد کتاب فارسی و حدود 7000جلد کتاب لاتین میباشد
  • مجلات لاتین حدود259عنوان و مجلات فارسی حدود 160عنوان می‌باشد.
  • مجموعه شامل حدود 917 عنوان پایان نامه کارشناسی ارشد و دکتری وحدود 677 عنوان طرح تحقیقاتی در رشته های تغذیه و صنایع غذایی میباشد.
  • منابع دیجیتال کتابخانه شامل پایان نامه، اسناد وکتب الکترونیکی لاتین به تعداد 3000 فایل می‌باشد.

بخش های کتابخانه شامل:

  • بخش خدمات فنی:کلیه خدمات فنی مربوط به منابع کتابخانه با استفاده از پرتال کتابخانه دیجیتال دانشگاه انجام می‌شود.
  • بخش امانت و مرجع: امور امانت کتابخانه از جمله ثبت نام مراجعه کنندگان و امانت منابع با استفاده از پرتال کتابخانه دیجیتال دانشگاه انجام می‌شود. همچنین کتابخانه مجهز به سیستم حفاظت الکترونیکی و دوربین مدار بسته می‌باشد.
  • بخش نشریات و پایان نامه و اسناد: این بخش شامل پایان نامه، استاندارد، مجلات چاپی فارسی و لاتین و طرحهای تحقیقاتی انجام شده در انستیتو و دانشکده می‌باشد.
  • بخش اطلاع رسانی و بانک های اطلاعاتی:
  • این بخش اقدام به جستجوی مقالات درخواستی مراجعان از پایگاههای خریداری شده توسط وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی  برگزاری کارگاه های مختلف می‌کند.

 

معرفی کتابخانه

×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست