لیست اخبار صفحه :76
گزارش تصویری: تست سلامت همزمان با ایام الله دهه فجر در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور

گزارش تصویری: تست سلامت همزمان با ایام الله دهه فجر در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور

همزمان با فرارسیدن 22 بهمن ماه سی وهفتمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ، انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اقدام به انجام تست سلامت شامل اندازه گیری فشارخون و قند خون برای معاونین و مدیران موسسه آموزش عالی علمی کاربردی شهرداری تهران، پرداخت که با استقبال قابل توجه کارکنان آن واحد روبرو گردید.

یازدهمین کنگره انجمن علمی تغذیه کودکان ایران در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور برگزار شد.

یازدهمین کنگره انجمن علمی تغذیه کودکان ایران در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور برگزار شد.

کنگره سلامت و تغذیه کودکان و نوجوانان (یازدهمین کنگره انجمن علمی تغذیه کودکان ایران) از 14 تا 16 بهمن ماه 1394 با موضوعات روند رشد طبیعی و اختلالات آن، تغذیه در بیمارستان، راهنماهای غذایی و فعالیت فیزیکی در کودکان و نوجوانان، تغذیه با شیر مادر ، شیرهای مصنوعی ،رژیمی و مکمل ها، ایمنی عذا و سلامت تغذیه ای کودکان و نوجوانان با امتیاز باز آموزی با حضور چشمگیر متخصصان داخلی و خارجی ،کارشناسان وعلاقه مندان در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور برگزار شد.

امنيت غذايي، ارمغان همكاري انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و سازمان تحقیقات کشاورزی وزارت جهاد كشاورزي

امنيت غذايي، ارمغان همكاري انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و سازمان تحقیقات کشاورزی وزارت جهاد كشاورزي

در راستاي همكاري مشترك و به منظور استفاده بهينه از پتانسيل موجود و ظرفيت‌ها و توانايي‌هاي علمي- پژوهشي مقرر شد تفاهم‌نامه ای دو جانبه‌اي مابين انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و سازمان تحقیقات کشاورزی منعقد شود.

همکاری انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور با کانون گندم، آرد و نان در راستای ارتقاء سلامت نان در کشور

همکاری انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور با کانون گندم، آرد و نان در راستای ارتقاء سلامت نان در کشور

ارتقاء سلامت زنجیره تولید نان از گندم تا تولید آرد و نهایتا پخت نان از الویت های سلامت غذا از کشور است. با توجه به آنکه نان بالاترین سرانه مصرف مواد غذایی در کشور را دارد تاثیر آن بر سلامت احاد جامعه بسیار زیاد است و از الویت ویژه ای برخوردار است در این راستا انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور به عنوان بخشی از وزارت بهداشت ...

نشست دکتر جمشید حاجتی در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور با معاونین و مدیران گروه های آموزشی و پژوهشی

نشست دکتر جمشید حاجتی در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور با معاونین و مدیران گروه های آموزشی و پژوهشی

دكتر جمشيد حاجتي دبير شوراي آموزش علوم پايه پزشكي معاونت آموزشی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و دکتر طالب دکتر طالب معاون دبیرخانه علوم پایه پزشکی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی با حضور در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی با معاونین و مدیران گروه های آموزشی و پژوهشی دیدار کردند.

آمادگی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور جهت عقد قرارداد  در زمینه صنایع غذایی با کشور ایتالیا

آمادگی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور جهت عقد قرارداد در زمینه صنایع غذایی با کشور ایتالیا

نمایندگانی از وزارت اقتصاد کشور ایتالیا در روز یکشنبه 20/10/94 با دکتر هدایت حسینی رییس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور در زمینه ی همکاری های دو جانبه در صنعت تغذیه دیدار و گفت گو نمودند.

تغذیه در آلودگی هوا

تغذیه در آلودگی هوا

دکتر هدایت حسینی سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور درباره ی تغذیه صحیح در روزهای آلودگی هوا گفت:

×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست