اجرای طرح نظام ارجاع تخصصی تغذیه در دانشگاه برای اولین بار در کشور
برای اولین بار در کشور، اجرای طرح نظام ارجاع تخصصی تغذیه با همکاری معاونت بهداشتی دانشگاه و انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی به طور رسمی آغاز شد.
تغذیه در ماه مبارک رمضان
تأثیر روزه بر بدن انسان، وعده سحر، مواد غذایی مناسب برا ی وعده سحری ، مواد غذایی مناسب برای وعده افطار
کتابخانه
راهنمای نگارش پیامهای پژوهشی جهت سامانه "انتشار نتایج طرح های تحقیقاتی"
پیام پژوهشی، خلاصه مهمترین یافته های طرح به زبانی ساده است، مخاطب اصلی پیام پژوهشی عموم مردم هستند.
آغازکلاس های حضوری دانشجویان
آغاز کلاس های حضوری دانشجویان دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
به مناسبت روز جهانی بهداشت 2022
"سیاره ما، سلامت ما" هوا، آب و غذایمان را پاکیزه کنیم.
انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
کاشت درخت در مجموعه انستیتو و دانشکده
انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور
"وبینار نقد و داوری مقالات علوم پزشکی از منظر اصول اخلاق در نشر"
انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور
سرطان پروستات و نقش تغذیه در پیشگیری آن
برگزاری مراسم عید مبعث
در دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی