لیست اخبار صفحه :23
محبوب‌ترین فست فود دنیا چه بلایی سرتان می‌آورد

محبوب‌ترین فست فود دنیا چه بلایی سرتان می‌آورد

دکتر گلبن سهراب در گفت و گو با خبرنگار روابط عمومی، با اشاره به این که یکی از مواد تشکیل دهنده پیتزا گوشت‌های فراوری شده مثل سوسیس و کالباس است اظهار کرد: برای تهیه سوسیس و کالباس به گوشت قرمز نیتریت سدیم اضافه می شود که رنگ قرمز گوشت تثبیت، طعم آن بهتر و فعالیت باکتری‌ها کاهش یابد.

راهکارهای کاهش دور ریز مواد غذایی در منزل

راهکارهای کاهش دور ریز مواد غذایی در منزل

دکتر آرزو حقیقیان استادیار گروه تغذیه جامعه دانشکده در گفت وگو با خبرنگار روابط عمومی، کاهش دورریز مواد غذایی را از جنبه‌های مختلف برای بشر و محیط زیست اطرافش مفید و حیاتی عنوان کرد.

نمک‌های رنگی خطر ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد

نمک‌های رنگی خطر ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد

دکتر غزاله اسلامیان در گفت‌ و گو با خبرنگار روابط عمومی با اشاره به این‌که نمک‌های دیگری به غیر از نمک ید دار تصفیه شده در بازار وجود دارد، اظهار کرد: نمک‌هایی با فرم‌ها و نام‌های مختلف مثل سنگ نمک، نمک صورتی و آبی و یا نمک دریا از جمله آن است که با اهداف تجاری به فروش می‌رسد.

تاثیر مصرف پروتئین­های گیاهی در کاهش خطر مرگ زودرس

تاثیر مصرف پروتئین­های گیاهی در کاهش خطر مرگ زودرس

دکتر مرجان باژن عضو هیئت علمی دانشکده تغذیه با اشاره به تاثیر مصرف پروتئین‌های گیاهی و حیوانی بر طول عمر و سلامت توصیه کرد افراد برای کاهش خطر مرگ زودرس، پروتئین­های گیاهی را جایگزین پروتئین­های حیوانی کنند .

تقش تغذیه‌ در کنترل فشار خون بارداری

تقش تغذیه‌ در کنترل فشار خون بارداری

دکتر غزاله اسلامیان فشار خون بارداری را یکی از مشکلات دوران بارداری برشمرد که تغذیه در کنترل این بیماری و پیادمدهای ناشی از آن موثر است.

ارتقا مرتبه علمی

ارتقا مرتبه علمی

ارتقا مرتبه علمی خانم دکتر سارا سهراب وندی را به استادی پژوهشی تبریک عرض می نمائیم.

ارتقا مرتبه علمی

ارتقا مرتبه علمی

ارتقا مرتبه علمی خانم دکتر زهرا هادیان را به دانشیاری پژوهشی تبریک عرض می نمائیم.

معرفی کتاب
کتابخانه

معرفی کتاب

بیماری های التهابی روده با رویکردی برعملکرد پروبیوتیک، پره بیوتیک و سین بیوتیک ها

×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست