ظرفیتسازی و هماندیشی در حوزه گردشگری سلامت در انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور 1402/11/04 - 08:11 باقیمانده غذاهای کنسروی را چگونه نگهداری کنیم؟ 1402/10/30 - 09:39 جلوگیری از هدررفت نان؛ در گروی ترویج فرهنگ صحیح مصرف 1402/10/24 - 09:17 تقویم تحصیلی نیسمال دوم سال 1403-1402 1402/10/19 - 10:12 مراسم تقدیر از مدال آوران رقابت های ورزشی 1402/10/13 - 14:03 برگزاری جلسه ترجمان دانش در انستیتو 1402/10/13 - 14:01 بازدید از کارخانه آرد سبوس گل آذین آشتیان 1402/10/13 - 14:00 جلسه تقدیر از دست اندرکاران همایش”تغذیه و دیابت” 1402/10/13 - 13:58 نان خمیر ترش و ویژگی های آن 1402/10/13 - 13:51 درخشش نام اعضای هیئت علمی دانشگاه در بین دانشمندان برتر جهان 1402/10/09 - 08:59
ظرفیتسازی و هماندیشی در حوزه گردشگری سلامت در انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور 1402/11/04 - 08:11