تقویم تحصیلی نیسمال دوم سال 1403-1402 1402/10/19 - 10:12 مراسم تقدیر از مدال آوران رقابت های ورزشی 1402/10/13 - 14:03 برگزاری جلسه ترجمان دانش در انستیتو 1402/10/13 - 14:01 بازدید از کارخانه آرد سبوس گل آذین آشتیان 1402/10/13 - 14:00 جلسه تقدیر از دست اندرکاران همایش”تغذیه و دیابت” 1402/10/13 - 13:58 نان خمیر ترش و ویژگی های آن 1402/10/13 - 13:51 درخشش نام اعضای هیئت علمی دانشگاه در بین دانشمندان برتر جهان 1402/10/09 - 08:59 بازدید جمعی از دانشجویان مقطع دکترای رشته علوم و صنایع غذایی دانشکده از دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران 1402/10/06 - 10:31 انتخاب انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور به عنوان “مرکز تحقیقات منتخب” در جشنواره ابوریحان 1402/10/04 - 08:26 درباره بهبوددهندههای نان چه میدانید؟ 1402/10/04 - 08:24
بازدید جمعی از دانشجویان مقطع دکترای رشته علوم و صنایع غذایی دانشکده از دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران 1402/10/06 - 10:31
انتخاب انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور به عنوان “مرکز تحقیقات منتخب” در جشنواره ابوریحان 1402/10/04 - 08:26