لیست اخبار صفحه :45
روش های نامناسب تغذیه دوران شیرخوارگی از علل سوء تغذیه سال اول زندگی است
سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور:

روش های نامناسب تغذیه دوران شیرخوارگی از علل سوء تغذیه سال اول زندگی است

سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد: روش های نامناسب تغذیه دوران شیرخوارگی از علل مستقیم و عمده سوء تغذیه در طول سال اول زندگی است که زمینه ساز مرگ کودکان زیر پنج سال و همچنین ابتلا کودکان به بیماری های عفونی و تشدید آن ها می شود.

رییس مرکز رشد و نوآوری انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور: روند جذب ایده ها و شرکت های نوآور در مرکز رشد و نوآوری انستیتو مطلوب بوده است

رییس مرکز رشد و نوآوری انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور: روند جذب ایده ها و شرکت های نوآور در مرکز رشد و نوآوری انستیتو مطلوب بوده است

رییس مرکز رشد و نوآوری انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور: روند جذب ایده ها و شرکت های نوآور در مرکز رشد و نوآوری انستیتو مطلوب بوده است

جمهوری اسلامی ایران پایگاه منطقه ای WHO در حوزه علوم تغذیه و صنایع غذایی
سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور خبر داد؛

جمهوری اسلامی ایران پایگاه منطقه ای WHO در حوزه علوم تغذیه و صنایع غذایی

سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور از استقرار پایگاه غذا و تغذیه WHOبرای 4 سال آینده در کشور جمهوری اسلامی ایران خبر داد.

×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست