لیست اخبار صفحه :43
رسانه ها مهمترین عامل در ارتقای فرهنگ تغذیه کشور هستند
سرپرست معاونت تحقیقات و فناوری انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور

رسانه ها مهمترین عامل در ارتقای فرهنگ تغذیه کشور هستند

رسانه ها ، صدا و سیما، شبکه های اجتماعی و شبکه های مختلف اطلاع رسانی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور می توانند نسبت به نحوه خرید و انتخاب صحیح مواد غذایی سالم و مغذی، آگاهی لازم را انجام دهند.

16 آذر

16 آذر

روز دانشجو گرامی باد

پیام دکتر مرتضویان سرپرست انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی به مناسبت 16 آذر روز دانشجو

پیام دکتر مرتضویان سرپرست انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی به مناسبت 16 آذر روز دانشجو

افتخار ملی، از خرمن شما دانشجویان خوشه می چیند و عزت و سربلندی، از آبی عزم و نشاط آسمان شما می بارد. فرداهای سبز، دست امید به دامان شما دراز کرده و نیازهای فردا چشم انتظار به تلاش بی درنگ و خستگی گریز شما دوخته اند.

جشنواره فیلم های کوتاه با موضوع بهبود رژیم غذایی، تغذیه و ایمنی مواد غذایی
سازمان بهداشت جهانی برگزار می کند؛

جشنواره فیلم های کوتاه با موضوع بهبود رژیم غذایی، تغذیه و ایمنی مواد غذایی

جشنواره فیلم های کوتاه و انیمیشین با موضوع بهبود رژیم غذایی، تغذیه و ایمنی مواد غذایی با هدف جذب نسل جدید تهیه کننده فیلم برای حمایت و ارتقا مسائل بهداشتی از سوی سازمان بهداشت جهانی برگزار می شود.

حدود 25 درصد از رشد قدی بزرگسالان در طول دوران نوجوانی به دست می آید.
تغذیه در دوران نوجوانی: سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور:

حدود 25 درصد از رشد قدی بزرگسالان در طول دوران نوجوانی به دست می آید.

سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد: برای تامین انرژی مورد نیاز نوجوانان توصیه می شود حتی الامکان برنامه غذایی روزانه آن ها باید شامل همه وعده های غذایی اصلی و میان وعده ها باشد.

×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست