طرح تحقیقاتی با عنوان سنجش اعتبار و پايائي پرسشنامه نيمه كمي بسامد خوراک مبتني بر غذاهاي مخلوط (Dish-based)براي ارزيابي دريافت انرژي و مواد مغذي در افراد 9 تا 65 ساله شهر تهران
چكيده سابقه و هدف: آگاهی از چگونگی دریافت مواد غذایی، ریزمغذی ها و تنوع غذایی در گروه های مختلف سنی جنسی در کشور از اصلی ترین اهداف برنامه ملی مراقبت غذا و تغذیه محسوب می شود. بدین منظور یک پرسشنامه نیمه کمی بسامد خوراك مبتنی بر غذاهای مخلوط (Dish-based) با هدف ارزيابي دریافت انرژی، درشت و ریز مغذی ها، گروه های غذایی در افراد 9 تا 65 ساله شهر تهران طراحی و اعتبارسنجی شد
چگونه منابع مبتنی بر شواهد را جستجو کنیم؟
فیلم آموزش جستجوی منابع مبتنی بر شواهد توسط واحد آموزش مچازی دانشگاه تهیه گردیده است.
کتابخانه
دسترسی به فایل صوتی و تصویری کارگاه نوپا در سامانه آموزش مجازی معاونت تحقیقات و فن آوری
دسترسی به فایل صوتی و تصویری کارگاه نوپا در سامانه آموزش مجازی معاونت تحقیقات و فن آوری....
کتابخانه
برگزاری کارگاه آموزش WORDبرای نگارش پایان نامه و طرح تحقیقاتی
کارگاه آموزش WORDبرای نگارش پایان نامه و طرح تحقیقاتی در آبان ماه 1397 برای دانشجویان کارشناسی ارشد و کارشناسی برگزار شد.
کتابخانه
کارگاه آشنایی با ابزارهای پژوهش و نظام نوین اطلاعات پژوهش های پزشکی کشور
کارگاه آشنایی با ابزارهای پژوهش و نظام نوین اطلاعات پژوهشهای پزشکی ایران (نوپا) با هدف افزایش مشاهده پذیری و دسترسی پژوهشگران به منابع اطلاعاتی و نتایج پژوهش ها برگزار می شود. جهت ثبت نام با معاونت پژوهشی سرکار خانم شبنم رضاخانی مراجعه نمایید.