لیست اخبار صفحه :53
.

.

.

جلسه مرکز نوآوری و مرکز رشد برگزار شد

جلسه مرکز نوآوری و مرکز رشد برگزار شد

جلسه مشترک حوزه نوآوری معاونت علمی و‌‌‌‌‌ نوآوری ریاست جمهوری و انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور با محوریت ‌‌مرکز نوآوری و رشد انستیتو برگزار شد

افزایش سیستم ایمنی بدن در بحران کرونا با رعایت نکات تغذیه ای امکانپذیر است
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور:

افزایش سیستم ایمنی بدن در بحران کرونا با رعایت نکات تغذیه ای امکانپذیر است

رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد: با توجه به موج دوم کوید19 و آمار روزافزون مبتلایان و فوتی های ناشی از این بیماری، افزایش سیستم ایمنی و مقاومت بدن در بحران کرونا با رعایت نکات تغذیه ای امکانپذیر است.

بررسی ایمنی غذایی وظیفه ذاتی سازمان های نظارتی است
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور

بررسی ایمنی غذایی وظیفه ذاتی سازمان های نظارتی است

رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد: بررسی و تضمین های ضروری ایمنی غذایی وظیفه ذاتی سازمان های نظارتی همچون سازمان غذا و دارو و سازمان ملی استاندارد است که باید در تمامی مراحل تولید مواد غذایی نظارت داشته باشند.

جلسه شورای همکاری مشترک بین دانشگاه صنعتی شریف و انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور برگزار شد

جلسه شورای همکاری مشترک بین دانشگاه صنعتی شریف و انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور برگزار شد

جلسه شورای همکاری مشترک بین دانشگاه صنعتی شریف و انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور با حضور دکتر حمیدرضا ربیعی رییس و موسس مرکز تحقیقاتی فناوری اطلاعات و ارتباطات پیشرفته دانشگاه صنعتی شریف، دکتر جلال الدین میرزای رزاز، دکتر مرتضی عبداللهی معاون پژوهشی، دکتر ناصرکلانتری مدیرتغذیه جامعه دانشکده تغذیه دانشگاه شهید بهشتی و دکتر مرجان عجمی مسئول ترجمان دانش همگانی تغذیه انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور برگزار شد.

آلودگی های شیمیایی، فیزیکی و میکروبی ایمنی به عنوان بعدی از امنیت غذایی، جامعه را تحت تاثیر قرار می دهد
مدیرگروه تحقیقات سیاستگذاری و برنامه ریزی غذا و تغذیه انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور:

آلودگی های شیمیایی، فیزیکی و میکروبی ایمنی به عنوان بعدی از امنیت غذایی، جامعه را تحت تاثیر قرار می دهد

مدیرگروه تحقیقات سیاستگذاری و برنامه ریزی غذا و تغذیه انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد: دسترسی به غذای سالم و ایمن از ابعاد امنیت غذایی محسوب می شود که در این راستا آلودگی های شیمیایی، فیزیکی و میکروبی ایمنی و به تبع آن امنیت غذایی جامعه را تحت تاثیر قرار می دهد.

دریافت مکمل پروبیوتیک به مدت 4 ماه از افزایش سطح سرمی LBP جلوگیری می کند
براساس آخرین نتایج انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور

دریافت مکمل پروبیوتیک به مدت 4 ماه از افزایش سطح سرمی LBP جلوگیری می کند

براساس آخرین نتایج انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، دریافت مکمل پروبیوتیک در مقایسه با گروه دارونما به مدت 4 ماه از افزایش سطح سرمی LBPجلوگیری میکند. علاوه بر آن، سبب بهبود سطح سرمی TNF-αو 25-هیدروکسی ویتامین D3 و تسریع کاهش وزن در بیماران تحت جراحی مینی¬بای پس معده میشود. اگر چه، بیشتر اثرات مشاهده شده تا 9 ماه پس از اتمام مداخله باقی نخواهد ماند.

هیچ نوع افزودنی به عنوان مواد نگهدارند در شیر و فرآورده ای لبنی وجود ندارد
استاديار دانشکده علوم تغذيه و صنايع غذايي دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي:

هیچ نوع افزودنی به عنوان مواد نگهدارند در شیر و فرآورده ای لبنی وجود ندارد

استاديار دانشکده تغذيه و صنايع غذايي دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي اعلام کرد: براساس استانداردهای ملی و ضوابطی که سازمان غذا و دارو در وزارت بهداشت ایران دارد، هیچ نوع افزودنی به عنوان نگهدارنده در شیر و فرآورده های لبنی وجود ندارد.

×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست