عضو هیئت علمی گروه تغذیه بالینی و رژیم درمانی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:
مدیریت وزن دختران و زنان به تخمک گذاری های فعال کمک می کند
عضو هیات علمی گروه تغذیه بالینی و رژیم درمانی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اعلام کرد: اپیدمی جهانی اضافه وزن و چاقی به یکی از بزرگترین معضلات بهداشت عمومی در سراسر جهان تبدیل و شیوع آن در میان زنان در سنین باروری رو به افزایش گزارش شده است. همراه با شیوع چاقی و اضافه وزن در زنان، شیوع اختلالات تخمک گذاری نیز در زنان در سنین باروری بالا است
کتابخانه
دسترسی اعضای هیأت علمی به سامانه مشابهت یاب
امکان دسترسی اعضای محترم هیأت علمی دانشگاههای علوم پزشکی کشور به سامانه مشابهت یاب در آدرس https://ppc.research.ac.ir جهت بررسی سرقت علمی مقالات فراهم گردید.
شیر به عنوان کامل ترین غذا همه نیازهای تغذیه ای دانش آموزان را تامین می کند
در برخی کشورها برنامه شیر مدارس به بیش از 120 سال می رسد و هدف اصلی آن نیز تغذیه کودکان و نوجوانان با شیر به عنوان کامل ترین غذا همه نیازهای تغذیه ای یک فرد را تامین می کند.
تشکیل شورای راهبری فناوری و نوآوری در صنعت غذا در معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری
و استقرار دبیرخانه شورا در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور
نظر به جایگاه و اهمیت ویژه غذا در دو حوزه امنیت غذایی و ایمنی غذایی در کشور، شورایی به عنوان شورای راهبری فناوری و نوآوری در صنعت غذا در معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری تشکیل گردیده و با توجه به نقش انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور در این حوزه بنا به تصمیم معاونت محترم رئیس جمهور دبیرخانه این شورا در انستیتو تحقیقات تغذیه ای مستقر گردد و طی حکمی ریاست دبیرخانه شورای راهبری فناوری و نوآوری در صنعت غذا به دکتر رزاز محول شد.
فراخوان جذب ایده های نوآورانه در زنجیره ارزش صنعت غذا
دبیرخانه جذب پذیرش مرکز نوآوری تخصصی صنعت غذا
سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور:
روش های نامناسب تغذیه دوران شیرخوارگی یکی از علل اصلی سوء تغذیه است
سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد: روش های نامناسب تغذیه دوران شیرخوارگی، یکی از علل اصلی سوء تغذیه در این دوران است که منجر به افزایش مرگ و میر کودکان زیر پنج سال و همچنین ابتلا به بیماری های عفونی و تشدید آن ها می شود.
دفاع مقدس عزت و آبرویی که در تاریخ ایران به یادگار ماند
دفاع مقدس، نام آشناترین واژه در قاموس حماسه های عزت آفرین ایران است که خاطرات دلاوری های آن، در تاریخ شکوهمند این دیار به یادگار خواهد ماند.
مسئول کانون بسیج جامعه پزشکی دانشکده تغذیه و صنایع غذایی و انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی خبر داد؛
اولین جلسه شورای بسیج دانشکده تغذیه و صنایع غذایی برگزار شد
مسئول کانون بسیج جامعه پزشکی دانشکده تغذیه و صنایع غذایی و انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور از برگزاری اولین جلسه شورای بسیج دانشکده تغذیه و صنایع غذایی سه شنبه مورخ 25/6/99 خبر داد و گفت: در این جلسه پیرامون وظایف افراد در گروه بسیج، برنامه های هفته دفاع مقدس و ماه صفر بحث و تبادل نظر شد.
سومین جلسه هم اندیشی صاحبنظران و فعالان حوزه غذا و تغذیه در خصوص ارتقای فرهنگ و پیاده سازی تغذیه سالم در جامعه برگزار شد
سومین جلسه هم اندیشی صاحبنظران و فعالان حوزه غذا و تغذیه در خصوص ارتقای فرهنگ فرهنگ و پیاده سازی تغذیه سالم در جامعه با حضور دکتر جلال الدین میرزای رزاز سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، دکتر بهروز جنت، دکتر مجید حاجی فرجی، مهندس مجید شایسته، دکتر علیرضا مناقبی، مجید محمدخانی، دکتر میرزاپور از فعالان حوزه غذا و تغذیه، دکتر خرمی مجری کمپین ملی تغذیه سالم و احمد امیرصالحی مدیر روابط عمومی انستیتو یکشنبه 30/ 6/99 برگزار شد.
رئیس انستیتو انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی:
مدعیان طب سنتی موجب کاهش مصرف لبنیات در کشور شده اند
به گزارش روابط عمومی انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی به نقل از خبرگزاری ایرنارئیس انستیتو تغذیه و صنایع غذایی گفت: مصرف لبنیات برای رشد و استحکام استخوانها و پیشگیری از بیماریهای اسکلتی ضروری است. مصرف آن در ایران حدود نصف میانگین جهانی است اما گرانی و تورم از یک طرف و حرفهای غیر علمی برخی مدعیان طب سنتی باعث سیر نزولی مصرف این ماده غذایی ضروری شده است.