15 اسفند
روز درختکاری مبارک باد
کتابخانه
ارایه نتایج طرح ارتباط بین جایگزینی منابع پروتئین رژیم غذایی و بروز بیماری مزمن کلیوی در بزرگسالان در پايگاه نتايج پژوهشهای سلامت کشور
افزایش مصرف گوشت قرمز و گوشت های فراوری شده باعث افزایش خطر ابتلا به بیماری مزمن کلیوی در افراد می شود
کتابخانه
وبینار آشنایی با نمایه استنادی منابع نوظهور (ESCI)
وبینار آشنایی با نمایه استنادی منابع نوظهور (به منظور توانمندسازی هیئت تحریریه مجلات، وبینار آشنایی با نمایه استنادی منابع نوظهور (Emerging Sources Citation Index)
با حضور معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری؛
فاز 3 مرکز رشد و نوآوری انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور افتتاح شد.
وفات حضرت زینب کبری (س )
تسلیت باد
دومین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی،
کشاورزی و امنیت غذایی
عضو هیات علمی گروه تغذیه بالینی دانشکده علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:
مصرف پروتئین در ایام نقاهت کووید-19 در هر وعده غذایی ضروری است
گزارش فعالیت دی و بهمن سال 1399 معاونت دانشجویی و فرهنگی
انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی:
تولد امام جواد ( ع )
بر شما مبارک باد
اطلاعیه کلی انتخابات شورای صنفی
انتخابات شورای صنفی