24 مهر روز جهانی غذا
همایش روز جهانی غذا 24 مهرماه مصادف با 16 اکتبر از ساعت 10 تا 12 در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور برگزار گردید.
همایش سالیانه صنعت آرد ونان
ششمین همایش سالانه صنعت آرد ایران در تاریخ چهارشنبه 17 مهرماه با هماهنگی کانون انجمن های صنفی صنایع آرد ایران در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور برگزار گردید.
برگزاری کارگاه Food Consumption Survey (FCS) and data management System
با توجه به در پیش بودن اجرای طرح ملّی بررسی مواد غذایی در کشور در سال جاری، کارگاه بررسی مصرف مواد غذایی و مدیریت داده¬ها در تاریخ 6 تا 8 شهریور 1396 با حضور مشاور سازمان جهانی بهداشت، خانم دکتر ماریا گیلبتیک در انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور برگزار شد
تقويم دانشگاهي نيمسال اول سال تحصيلي 97-96
مراجعه برای ثبت نام در آزمایشگاه دانشجویان
دریافت تاییدیه بینالمللی اندازهگیری ویتامین D سرم توسط آزمایشگاه پژوهشهای تغذیهای
آزمایشگاه پژوهشهای تغذیهای انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور برای چهارمین سال پیاپی موفق به دریافت تاییدیه بین المللی اندازهگیری ویتامین D از برنامۀ کنترل کیفی خارجی ویتامین D Vitamin D External Quality Assurance Scheme (DEQAS) شد.
اطلاعیه
انتخاب واحد ترم تابستان
اطلاعیه
اطاعیه کارت امتحان
بازشناسی نقش غذاهای بومی در نظام غذا وتغذیه
دومین نشست "تریبون بحث غذا و تغذیه" که بطور سالانه در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور برگزار می شود، با عنوان بازشناسی نقش غذاهای بومی در نظام غذا و تغذیه در روز سوم خرداد 1396 برگزار شد.
نخستین ایده بازار غذا
نخستین ایده بازار غذا توسط گروه ایده بازار دانشگاه صنعتی امیر کبیر و با همکاری مرکز رشد و نوآوری انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی، در تاریخ ۱۹ اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۶ در محل انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور برگزار شد.
در دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی برگزار شد
مراسم بزرگداشت مقام استاد با حضور معاون فرهنگی دانشگاه
مراسم گرامیداشت یاد و خاطره استاد شهید مرتضی مطهری و مقام استاد با حضور ریاست ، معاونان ، اساتید ، دانشجویان و کارکنان دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی ، در تاریخ دوشنبه 11 اردیبهشت ماه با حضور معاون محترم دانشجویی – فرهنگی دانشگاه آقای دکتر خانی جزنی در تالار امام رضا (ع) برگزار شد .