وبینار تخصصی
مصرف گرایی رسانه ای در بحران فرصت ها و چالش ها
مدیرگروه تحقیقات سیاستگذاری و برنامه ریزی غذا و تغذیه انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور:
به دنبال حداقل رساندن مشکلات حاصل از کرونا هستیم
مدیرگروه تحقیقات سیاستگذاری و برنامه ریزی غذا و تغذیه انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد: به دنبال مداخلاتی هستیم که تاثیرگذاری کرونا ویروس و مشکلاتی را که برای امنیت غذایی مردم بوجود آورده است را به بتوانیم به حداقل برسانیم.
جلسه کمیته اخلاق با حضور دکتر میرزای رزاز برگزار شد
جلسه کمیته اخلاق با حضور دکتر میرزای رزار رییس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور ، دکتر عبداللهی معاون پژوهشی و جمعی از اساتید برگزار شد.
جلسه مشترک انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور با شورای سیاستگذاری سلامت برگزار شد
جلسه مشترک انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور با شورای سیاستگذاری سلامت با حضور دکتر جلال الدین میرزای رزاز رییس انستیتو، دکتر محمدمهدی قاسمی مدیر شبکه سلامت، دکتر مرتضی عبداللهی معاون پژوهشی و دکتر مرجان عجمی مسئول ترجمان دانش همگانی تغذیه انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور برگزار شد.
.
.
مسئول ترجمان دانش همگانی تغذیه انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور
داشتن الگوی غذایی متنوع برای سلامت و پیشگیری از ابتلا به بیماری های مزمن ضروری است
مسئول ترجمان دانش همگانی تغذیه انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد: داشتن الگوی غذایی متنوع برای سلامت و پیشگیری از ابتلا به بیماری های مزمن ضروری و برای رشد و تکامل مطلوب حائز اهمیت است.
جلسه دفاع آنلاین سحر نوروزبیگی برگزار شد
جلسه دفاع آنلاین خانم سحر نوروزبیگی در مقطع کارشناسی ارشد با عنوان "بررسی تاثیر استفاده از انواع جاذب های اکسیژن در خواص کیفی ماست بیفیدوس طی نگهداری یخچالی" در تاریخ 24/3/99 در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور برگزار شد.
براساس آخرین تحقیقات انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور
موفقیت تحصیلی کودکان و نوجوانان با تغذیه و شاخص های تغذیه مرتبط است
براساس آخرین تحقیقات انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، موفقیت تحصیلی کودکان و نوجوانان با تغذیه و شاخص های تغذیه ای همچون قد و وزن مرتبط است. سوء تغذیه، گرسنگی و کمبود های تغذیه ای، از جمله کمبود ریز مغذی ها و الگوی غذایی ناسالم با موفقیت کمتر تحصیلی و بالعکس رژیم سالم و وضعیت تغذیه ای مطلوب با موفقیت بیشتر همراه بوده است.
اعلام آمادگی همکاری انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در حوزه امنیت غذایی
جلسه هم اندیشی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور با زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با حضور دکتر جلال الدین میرزای رزاز رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور ، نماینده معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، مدیران گروه های تغذیه جامعه و صنایع غذایی برگزار شد.
براساس نتایج به دست آمده از انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور
مصرف مکمل سینبیوتیک تاثیر معنی داری بر کاهش علائم ADHD در کودکان 6 تا 11 سال ندارد
براساس نتایج به دست آمده از انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، در مورد تعیین تاثیر مکمل سینبیوتیک بر روی علائم بیماری بیش فعالی-کم توجهی(ADHD) روی کودکان 6 تا 11 سال، مصرف این مکمل تاثیر معنی داری بر این کودکان ندارد