استادیار گروه تغذیه بالینی و رژیم درمانی دانشکده علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:
زنان باردار در دوران کرونا باید باید از یک رژیم غذایی متعادل و متنوع پیروی کنند
استادیار گروه تغذیه بالینی و رژیم درمانی دانشکده علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اعلام کرد: زنان باردار باید در دوران کرونا با رعایت پروتکل های بهداشتی و پیروی از یک رژیم غذایی متعادل و متنوع در جهت پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا اقدام کنند.
مدیر اجرایی آموزش دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی :
مصرف میان وعده های غذایی قند خون را تنظیم می کند
مدیر اجرایی آموزش دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی اعلام کرد: مصرف میان وعده های غذایی به تامین موادمغذی، ویتامین ها و بخشی از انرژی مصرفی افراد کمک می کند و فرصتی فراهم می آورد تا قند خون بدن تنظیم و رفع گرسنگی شود.
مسئول دپارتمان ترجمان دانش انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور:
داشتن الگوی صحیح غذایی مهم است / مهم نیست که چند ساله هستید
مسئول دپارتمان ترجمان دانش انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد: انرژی و مواد مغذی موردنیاز شما در یک الگوی غذایی صحیح تامین می شود. تغذیه خوب به ارتقای سلامت و پیشگیری از ابتلا به بیماری های ناشی از رژیم نادرست کمک می کند.
مدیرگروه آموزشی تغذیه جامعه دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:
چاقی کودکان باید به عنوان مشکل سلامت همگانی مطرح شود
مدیرگروه آموزشی تغذیه جامعه دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اعلام کرد: چاقی کودکان باید به عنوان مشکل سلامت همگانی مطرح و مداخلات مناسب برای کاستن شیوع و بروز چاقی در بین کودکان توسط سلامت کشور اجرا شود تا در زمینه تامین سلامت کودکان بتوانیم موفق شویم.
مسئول ترجمان دانش انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور:
150 دقیقه فعالیت فیزیکی با شدت متوسط طی هفته به سلامت قلب و عروق کمک می کند
مسئول ترجمان دانش انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد: کنترل وزن یکی از اصول مهم حفظ سلامتی است به طوری که 75 دقیقه فعالیت فیزیکی شدید یا 150 دقیقه فعالیت فیزیکی با شدت متوسط طی هفته به سلامت قلب و عروق کمک می کند.
مدیرگروه تغذیه بالینی و رژیم درمانی دانشکده علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:
آبکی بودن شیر نایلونی شایعه است
مدیرگروه تغذیه بالینی و رژیم درمانی دانشکده علوم تغذیه وصنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اعلام کرد: کیفیت شیر نایلونی با سایر شیرها تفاوتی ندارد و عاری از هرگونه مواد افزودنی است و ارزان بودن آن به دلیل نایلونی بودن بسته شیر است.
مدیرگروه آموزشي تغذیه جامعه دانشکده علوم تغذیه و صنايع غذايي دانشگاه علوم پزشكي شهید بهشتی:
گروه تغذیه جامعه جهت پاسخگویی به نیازهای تغذیه ای مردم تلاش می کند
مدیرگروه آموزشي تغذیه جامعه دانشکده علوم تغذیه و صنايع غذايي دانشگاه علوم پزشكي شهید بهشتی اعلام کرد: گروه تغذیه جامعه در دانشکده علوم تغذیه و صنايع غذايي با الهام از ایده و تفکر در راستای پاسخگویی به نیازها و مشکلات مردم در امور تغذیه ای، تلاش می کند.
برنامه امتحانات نیم سال99-98
برنامه امتحانات نیم سال99-98
استادیار گروه تغذیه بالینی و رژیم درمانی دانشکده علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:
الگوی غذایی افراد نقش تعیین کننده ای در پدر و مادر شدن آن ها دارد.
استادیار گروه تغذیه بالینی و رژیم درمانی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اعلام کرد: در حال حاضر طبق مطالعات انجام شده، عوامل تغذیه ای نقش تعیین کننده ای در باروری و ناباروری دارند. نوع تغذیه هر فرد در دوران بارداری، بر کیفیت باروری نسل های بعد نیز اثرگذار است.
استاد گروه تغذیه جامعه دانشکده علوم تغذیه:
دریافت انرژی و مغذی ها از عوامل تعیین کننده وزن است
استاد گروه تغذیه جامعه دانشکده علوم تغذیه اعلام کرد: میزان دریافت و مصرف انرژی از عوامل تعیین کننده وزن در هر انسانی است. پس از یکسو میزان دریافت از طریق غذاها و از سوی دیگر، میزان مصرف آن در نتیجه فعالیت های روزانه از مهمترین عواملی است میزان وزن، چربی و چاقی بدن را تعیین می کند.