دهمین جشنواره علوم و صنایع غذایی و نهمین جشنواره شهاب
دهمین جشنواره علوم و صنایع غذایی (جایزه علمی دکتر هدایت) و )نهمین جشنواره شهاب R&D های برتر صنعت غذا) شامگاه چهارشنبه 18/11/1396 با هدف معرفی و تجلیل از پیشگامان عرصه تحقیق و توسعه در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور برگزار شد.
بیانیه انستیتو تحقیقات تغذیه ای وصنایع غذایی کشور به مناسبت بسیج ملی تغذیه سالم، سال 1396
بیماریهای غیرواگیر روز به روز در سراسر جهان در حال افزایش هستند. و هر روز شمار زیادی از مردم دنیا در اثر ابتلا به انواع مختلف بیماریهای غیر واگیر سلامتی و جان خود را از دست داده و یا مبتلا به عوارضی می شوند که به ناچار باید تمام زندگی خود را با عوارض ناشی از آن سپری کنند.
تجلیل از آقای دکتر امیرمحمد مرتضویان نماینده کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه
در مراسم بیست و سومین دوره جشنواره تحقیقات علوم پزشکی رازی که دوشنبه 25 دی ماه با حضور معاونان ریاست جمهوری و وزیر بهداشت در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه برای پنجمین سال متوالی برگزیده شد و از دکتر امیر محمد مرتضویان سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویان تجلیل بعمل آمد.
بررسی برنامه غنی سازی نان با ویتامین Dبا محوریت علمی انستیتو تحقیقات تغذیه ای وصنایع غذایی کشور وهمکاری معاونت بهداشت وسازمان جهانی بهداشت
نشست بررسی برنامه غنی سازی نان با ویتامین Dدر انستیتو با حضور همکاران معاونت بهداشت وزارت بهداشت و پروفسور ابراهیم المدفا رییس سابق انجمن بین المللی علوم تغذیه (IUNS) و رییس دپارتمان تغذیه دانشگاه وین از طرف سازمان جهانی بهداشت در روز چهارشنبه بیست و نهم آذرماه 1396جهت تبادل نظر با محققان انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و برنامه ریزی پایلوت غنی سازی آرد با ویتامین D ، در انستیتو برگزار شد
مراسم جشن پاییزی وجشنواره پژوهشی در انستیتو
مراسم جشن پاییزی و روز پژوهش به مناسبت تجلیل از پژوهشگران وتشکل های دانشجویی دانشکده وانستیتو تحقیقات تغذیه ای وصنایع غذایی کشوردر روز دوشنبه 27 آذر ماه با حضور اساتید، همکاران ودانشجویان در انستیتو برگزار شد.
دورهمی دخترانه باگروه رگا
مراسم دورهمی دخترانه با حضور گروه رگا (راه بی پایان ) و به دعوت انجمن اسلامی دانشجویان درتاریخ شنبه 25 آذر ماه در سالن آمفی تاتر دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی برگزار شد .
دوره آموزشی ارتقائ سطح آگاهی تشکیلاتی
دوره یک روزه آموزشی _ تشکیلاتی انجمن اسلامی دانشجویان در تاریخ پنجشنبه 23 آذر ماه 1396 با حضور 15 نفر از اعضای انجمن برگزار شد .
برپایی نمایشگاه اقتصاد مقاومتی
به همت بسیج دانشجویی خواهران دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، نمایشگاه اقتصاد مقاومتی از تولیدات داخلی و کالاهای با کیفیت ایرانی از تاریخ 17 الی 19 آذر ماه برپا شد.
نشست علمی و کارگاه( Total Diet Study TDS)
نشست علمی و کارگاه( Total Diet Study TDS)
کارگاه و نشست علمی 5 روزه Total Diet Study از تاریخ 4 آذر ماه 96 تا 9 آذر ماه 96 در محل انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور برگزار گردید.
نشست توسعه همکاریهای علمی وفناوری انستیتوتحقیقات تغذیه ای وصنایع غذایی کشور
جلسه ای با حضور دکتر دارایی مدیر کل آزمایشگاههای سازمان غذا ودارو، دکتر کبارفرد خانم دکتر میراحمدی، دکتر فردوسی، دکتر محمدی، مهندس مشایخ و دکتر حسینی در تاریخ29/8/96 برگزار شد.